فیلم، و طرح و تصاویر لحظه برخورد یک پلیس با شهروند زن معترض به حجاب اجباری در ایران، در شبکههای اجتماعی بازتاب پیدا کردهاست.
مهرانگیز کار، حقوقدان و کنشگر حقوق زنان، در صفحه فیسبوک خود یک طراحی برگرفته از این تصویر را منتشر کرده و نوشتهاست «این تصویر نیست. عکس نیست. فقط گزارشگر لحظهای از تاریخ زنان ایرانی نیست. کل تاریخ فرهنگی و اجتماعی است که در بسترش زیستهایم و ادامه دارد.»
خانم کار در پایان پست فیسبوکی خود نوشتهاست «ایران زنده است و تغییر میکند. بیتردید».
طی دو روز گذشته صدها نفر پست خانم کار را، تنها در فیسبوک همخوان کردهاند.
مهدی جامی، روزنامهنگار، در صفحه فیسبوک خود نوشته است «این عکس مثل دیگر عکسهای دختران خیابان انقلاب تاریخ چهل ساله ما را در یک قاب ساده تصویر میکند».
بازتاب عکس دختر معترض و برخورد پلیس، اما تنها به یک پست و یک شبکه اجتماعی محدود نشدهاست.
چندین تصویر، کارتون و طرح گرافیکی و خطی از لحظه برخورد پلیس و دختر معترض در شبکههای اجتماعی منتشر شدهاست.
برخی کاربران میگویند برخوردها با معترضان، تاثیری بر روند اعتراضات ندارد.
هدیه آرپی، یکی از کاربران در اینستاگرام، میگوید قصد ندارد در مورد «ماهیت» اعتراضات اخیر حرفی بزند، اما «بحث وحشيگری بعضی آدم ها باهمديگس...باوركنيد اينجوری فقط تنفرمون رو نسبت به همديگه زياد ميكنيم.»
آناهیتا همتی، بازیگر، نیز از دیگر شهروندانیست که یکی از طرحهای معروف لحظه برخورد پلیس را بازنشر کردهاست.
از سوی دیگر شماری از کاربران اصولگرا میگویند این اعتراضات در شرایط فعلی برای دورن کردن آرای عمومی از «مشکلات اقتصادی» است. برخی از کاربران نیز از دریچه دیگری به این موضوع نگاه کرده، ولی همچنان معترض به آن هستند؛ یکی از کاربران در توئیتر نوشتهاست «حتی اگر فرض کنیم جرمی از این دختر سر زده است، مگر ما پلیس زن نداریم؟ کدام قانون به این مامور اجازه هل دادن و وحشیگری میدهد؟»
بسیاری از کاربران نیز با تصویرهای طراحیشده از لحظه برخورد هشتگ «#دختران_خيابان_انقلاب» را بازنشر کردهاند.