فوتبالدوستان زن ایرانی روز پنجشنبه، ۱۸ مهرماه، بالاخره برای اولین بار و رسما به عنوان تماشاگر زن این ورزش به استادیوم آزادی در تهران راه یافتند تا بازی ایران و کامبوج از سری رقابتهای مقدماتی جام جهانی را از نزدیک مشاهده کنند.
بازی از همان ابتدا به سود ایران رقم خورد به طوری که تا پایان نیمه اول، ملیپوشان ایرانی با هفت گل از کامبوج جلو افتادند، روندی که در نیمه دوم نیز ادامه یافت تا در نهایت ایران بازی را با حسلب چهارده بر صفر به سود خود پایان دهد.
اما این بازی حاشیههایش مهمتر از متن مینماید.
این اولین بار بود که زنهای ایرانی نه با دعوتنامه و یا با لباس مبدل و در نقش مرد، بلکه به عنوان زن فوتبالدوست بلیت خریدهاند و به تماشای بازی فوتبال میروند.
این دسته از زنان از همان ثانیه اول ورود به استادیوم شادی خود را از این اتفاق هرچند کوچک در شبکههای اجتماعی به نمایش گذاشتند.
این در حالی است که مقامات مسئول با نردههای آهنی و زنانه و مردانه کردن پارکینگ و باقی محلهای استادیوم به پیشواز این اتفاق رفتهاند.
این اتفاق یک هفته پس از آن میافتد که زنان ایرانی که موفق به خرید بلیت شده بودند و دوستان و نزدیکان آنها در داخل و خارج کشور با هشتگ «با من به ورزشگاه بیا» این خبر را در شبکههای اجتماعی داغ کردند.
استادیوم آزادی تهران روز پنجشنبه قرار است محل رقابت دو تیم ایران و کامبوج از سری بازیهای مقدماتی جام جهانی باشد.
روز بازی ایران و کامبوج، ۱۸ مهرماه، دقیقا یک ماه از مرگ «دختر آبی» میگذرد.
سحر خدایاری پس از تلاش برای ورود به استادیوم برای تماشای مسابقات لیگ برتر ایران بازداشت شد. او در اعتراض به بازداشت و برخورد نهادهای انتظامی و قضایی در نزدیکی دادسرا خودسوزی کرد و یک ماه پیش از آن که بتواند قانونی پا به استادیوم بگذارد در روز ۱۸ شهریور در بیمارستان درگذشت.
در این میان هستند کسانی هم که این حضور زنان در ورزشگاه آزادی را جز «نمایشی» از طرف حکومت جمهوری اسلامی نمیدانند.
فیفا تهدید کرده است که در صورت مهیا نشدن شرایط ورود آزادانه زنان به ورزشگاهها برای تماشای دیدارهای داخلی و خارجی، فوتبال ایران را به صورت گامبهگام با اقدامات تنبیهی و در نهایت تعلیق مواجه خواهد کرد.