پس از حذف تلگرام طلایی و هاتگرام توسط گوگل، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران اعلام کرد که ۱۲۷ نسخه «غیر رسمی» فارسی تلگرام در ایران وجود دارد که «همه» آنها «فاقد امنیت» هستند.
محمد جواد آذری جهرمی روز پنج شنبه، پنجم اردیبهشت، در توییتر خود نوشت: «در دی۹۶ گفتیم، همه پوستههای فارسی تلگرام فاقد امنیتند».
وی اضافه کرد: «اکنون ۱۲۷پوسته غیررسمی در کشور هست. باحذف دوتا از آنها باید دید مدعیان داخلی و خارجی از بقیه و محل تامین بودجه آنها خواهند گفت یا روزه سکوت خواهند گرفت؟».
آقای آذری جهرمی به نام این ۱۲۷ پوسته فارسی تلگرام اشاره نکرده و اعلام نکرده که چه نهادهایی برای تهیه این نرم افزارها بودجه اختصاص دادهاند.
شرکت گوگل تلگرام طلایی و هاتگرام را به دلیل «جاسوسی» و «به سرقت بردن» اطلاعات شخصی کاربران، از گوگل پلی، مرجع اصلی دریافت نرمافزارهای آندروید، حذف کرده است.
مجتبی ذوالنوری، نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی، گفته بود که دو فیلترشکن «هاتگرام و طلاگرام» از سوی «یک دستگاه امنیتی» در داخل ایران راهاندازی شدهاند و به همین دلیل، یک نسخه از اطلاعات آنها در داخل کشور «ذخیره» میشود.
در خرداد ماه۹۷ نیز ابوالفضل حسن بیگی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، به نقل از وزیر اطلاعات گفته بود که پیام رسان تلگرام طلایی متعلق به جمهوری اسلامی است.
در همین حال مقامهای جمهوری اسلامی پس از مسدودسازی تلگرام اعلام کردند فعالیت تلگرام طلایی و هاتگرام بدون مانع است اما پیامرسان تلگرام با ارسال پیامی به کاربران این دو اپلیکیشن، امن نبودن آنها را رسماً تائید کرد.
پیش از این کمپین حقوق بشر در ایران هشدار داده بود که تلگرام طلایی و هاتگرام «محتوای تلگرام را بر اساس دستور مقامات ایرانی سانسور میکنند و کد تایید هویت کاربران را در دسترس آنها قرار میدهد».