در ادامه واکنشها به درگیری لفظی صادق لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، و محمد یزدی، عضو شورای نگهبان، برخی از روحانیان و چهرههای جناح موسوم به اصولگرایان ایران از یکی از دو طرف حمایت کردند و برخی دیگر نیز از این دو مقام ارشد جمهوری اسلامی خواستند به جدال لفظی خود پایان دهند.
ناصر مکارم شیرازی، از مراجع تقلید ساکن قم، روز دوشنبه، ۲۸ مرداد، از صادق آملی لاریجانی و محمد یزدی خواست: «این باب را به کلی مسدود کنید و به آبروی روحانیت و نظام کمک فرمایید».
این مرجع تقلید شیعه همچنین با اشاره به اینکه «این گونه درگیریها» هرگز نتیجهای جز «روشن شدن آتش فتنه» نداشته، خواسته است که «افرادی پادرمیانی کنند تا عزیزان از یکدیگر عذرخواهی نمایند».
محمد یزدی در یک سخنرانی که خلاصهای از آن چند روز پیش منتشر شد بشدت به صادق لاریجانی تاخته بود و در واکنش به آن سخنان، صادق لاریجانی روز یکشنبه با انتشار نامهای شدیداللحن، محمد یزدی را به بیان «مطالب موهن» و «تکرار دروغ» متهم کرد.
شمار دیگری از محافظهکاران ایران نیز از هر دو طرف خواستهاند تنش لفظی بین خود را متوقف کنند.
از جمله علیاکبر مسعودی خمینی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، این درگیری لفظی را «به ضرر انقلاب و اسلام» خواند و احمد توکلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به «شرایطی که مردم آنقدر گرفتاری دارند» تنش مقامهای ارشد نظام را «نادرست و غیرعقلانی» توصیف کرد.
حسین شریعتمداری، نماینده رهبر جمهوری اسلامی در روزنامه کیهان، نیز در یادداشتی کوتاه نوشت که «انتشار» چنین خبرها و سخنان و نامههایی «حتی در صورت صحت» نتیجهای جز «دلگیری عموم مردم و شادی دشمنان» ندارد.
با این حال شماری از اصولگرایان با وجود تأکید بر خاتمه تنش بین این دو مقام ارشد جمهوری اسلامی، طرف یکی از دو سو را گرفتهاند.
از جمله جعفر کریمی، رئیس شورای استفتائات دفتر رهبر جمهوری اسلامی، از محمد یزدی انتقاد کرده و گفته است که وی «هر روز با یک نفر در میافتد؛ تا دیروز با هاشمی رفسنجانی و امروز صادق لاریجانی است؛ و فردا با چه کسی در میافتد را نمیدانم».
در مقابل، اسدالله بادامچیان، دبیر کل حزب مؤتلفه اسلامی، گفته است باید احترام روحانیت «به ویژه شخصیت برجستهای همچون آیتالله یزدی» حفظ شود.
عزتالله ضرغامی، رئیس سابق رادیو تلویزیون حکومتی ایران، نوشته است اگر معنای «احقاد» (به معنای کینهها) در اطلاعیه قبلی دفتر صادق لاریجانی برای او روشن نبوده، با نامه جدید صادق لاریجانی «امروز دانستم!»
دفتر صادق لاریجانی ششم تیر در واکنش به سخنان برخی نمایندگان مجلس درباره اکبر طبری اعلام کرده بود: «ظاهرا احقاد بدریه و حنینیه چنان غلیان کرده که راهی جز اینگونه تخریبهای ناجوانمردانه و خلاف شرع و اخلاق ندیدهاند».
محمود صادقی، نماینده تهران در مجلس، نیز در پیامی توئیتری از قوه قضائیه خواست که نسبت به شایعات مطرحشده درباره «دامنه فساد در حوزه دفتری رئیس سابق» اطلاعرسانی کند.
تنش لفظی بین صادق لاریجانی و محمد یزدی صبح دوشنبه برای چندمین روز به صفحه اول برخی روزنامههای ایران راه یافت.
از جمله روزنامه اعتماد با تیتر «جدال شیخین» یادداشتی را نیز از عباس عبدی منتشر کرده که در آن از سخنان محمد یزدی انتقاد شده است.
درگیری دو رئیس سابق قوه قضائیه و دو عضو فعلی شورای نگهبان ایران در شبکههای اجتماعی نیز بازتاب گستردهای داشته است.
به نوشته برخی از کاربران، اگر هریک از اتهاماتی که این دو مقام ارشد جمهوری اسلامی به یکدیگر نسبت دادهاند درست باشد آن فرد شایستگی قاضیالقضاتی یا عضویت در شورای نگهبان را ندارد.
پیش از سخنان محمد یزدی نیز رسانههای اصولگرا و تلویزیون حکومتی ایران در چندین نوبت انتقادهایی تند از صادق لاریجانی مطرح کرده بودند.
حملات تند علیه صادق آملی لاریجانی به ویژه پس از ۲۵ تیرماه اوج گرفت که دستگاه قضایی جمهوری اسلامی از بازداشت اکبر طبری، عضو دفتر رئیس قوه قضائیه در دوره صادق لاریجانی، خبر داد.