مادر سهیل عربی برای دادخواهی به مجلس می‌رود

  • بکتاش خمسه پور

سهیل عربی در پیام صوتی منتسب به او می‌گوید «هرگز اجازه ندهید شخص دیگر را به جُرم داشتن عقاید متفاوت شکنجه دهند»

مادر سهیل عربی زندانی عقیدتی، در پیامی صوتی در شبکه‌های اجتماعی می‌گوید در نظر دارد روز دوشنبه به مجلس برود و از مسئولان قوه مقننه دلیل عدم اجرای حکم عفو رهبری در مورد فرزند زندانی‌اش را جویا شود.

فرنگیس مظلوم در گفت‌وگو با رادیو فردا می‌گوید چون قوه قضاییه جوابگو نیست می‌خواهد با رفتن به مجلس این پرسش را با مسئولان قوه مقننه در میان بگذارد که چرا با وجود حکم عفو رهبری فرزندش هنوز آزاد نشده و همچنان در حبس است.

Your browser doesn’t support HTML5

فرنگیس مظلوم در گفتگو با رادیو فردا

در حالی که گزارش‌ها از ایران حاکی از ادامه اعتصاب غذای شماری از زندانیان سیاسی و عقیدتی در زندان‌های جمهوری اسلامی است، انتشار یک پیام صوتی منتسب به سهیل عربی از زندان در شبکه‌های اجتماعی، وضعیت او و زندانیان سیاسی عقیدتی دیگر را همچنان در کانون توجه قرار داده است.

در پیام منتسب به سهیل عربی که در شبکه‌های اجتماعی انتشار یافته، این زندانی عقیدتی از بیدادگری‌ها و وضعیت وخیم خود در زندان سخن می‌گوید.

Your browser doesn’t support HTML5

بخشی از پیام صوتی منتسب به سهیل عربی از زندان

رادیو فردا صحت و سقم این پیام را که گفته می‌شود روز جمعه ضبط شده، نمی‌تواند تأیید کند.

بنا بر گزارش‌ها سهیل عربی که به اتهام نوشتن مطالبی انتقادی در یک شبکه اجتماعی ابتدا به اعدام و بعداً به هفت سال و نیم حبس محکوم شد، چهار سال است در حبس بوده و اینک نزدیک چهل روز است که در اعتصاب غذاست که ۹ روز اخیرش اعتصاب غذای خشک بوده است.

به عنوان یک مادر می‌خواهم مرا همراهی کنید، بچه‌هایی که آنجا هستند، تنها سهیل من نه، همه آنهایی که بی‌گناهند آزاد بشوند، آخه به چه جُرمی!؟ به خاطر اینکه عقیده‌شان را گفتند!؟ من فقط این را از مردم می‌خواهم.
فرنگیس مظلوم

سازمان عفو بین‌الملل با ابراز نگرانی از وضعیت سهیل عربی خواهان آزادی فوری و بی‌قید و شرط وی شده و کانون مدافعان حقوق بشر اعلام کرده است مسئولان قضایی با بی‌توجهی به خواسته‌های بر حق و قانونی زندانیان سیاسی و عقیدتی مرگ خاموش آنان را تدارک دیده‌اند.

سهیل عربی ۳۲ ساله چهار سال پیش به دنبال نوشتن مطالبی انتقادی در یکی از شبکه‌های اجتماعی اینترنت بازداشت و به اتهام «سب النبی» با حکم بدوی اعدام مواجه شد.

پس از اعتراض وکیل وی اتهام «افساد فی الارض» نیز به پرونده اضافه و حکم اعدام تأیید شد که با کوشش وکلای دادگستری ایران و خانواده اش و پذیرش درخواست اعاده دادرسی، یک شعبه دیگر دیوان عالی کشور حکم اعدام را لغو کرد و پرونده را به یکی از دادگاه‌های بدوی فرستاد که دادگاه با حذف اتهام سب النبی، سهیل عربی را به هفت سال و نیم حبس محکوم کرد.

سهیل عربی از ۱۶ آبان ۱۳۹۲ در حبس و از مرخصی محروم بوده است.