۳۰۰ هزار سرباز آمریکایی از افسردگی رنج می برند

موسسه راند: از هر پنج سرباز آمريکايی، که در عراق و یا افغانستان بسر برده، یک نفر دچار افسردگی است. عکس از خبرگزاری (َAFP).

موسسه پژوهشی «راند» که مقر آن در آمريکا است، در گزارشی که روز پنجشنبه منتشر کرده، می نويسد که ۳۰۰ هزار سرباز آمریکایی بعد از بازگشت از ماموريت در عراق و افغانستان، از افسردگی و يا اختلالات روانی، رنج می برند.


طبق این گزارش، از هر پنج سرباز آمريکايی، که در عراق و یا افغانستان بسر برده، یک نفر دچار افسردگی است.


گزارش « زخم های پنهان جنگ : جراحات روانی ، پيامدها و خدمات کمک به درمان آن»، که توسط موسسه پژوهشی «راند» منتشر شده، می افزاید: «تنها نيمی از سربازانی که از مشکلات روانی رنج می برند، در صدد درمان مشکل برآمده اند و تعداد آنهايی که به دليل جراحت ها ناحيه سر به دکتر مراجعه کرده اند از آنها نيز کمتر است. »


از هر پنج سرباز آمريکايی، که در عراق و یا افغانستان بسر برده، یک نفر دچار افسردگی است.
موسسه پژوهشی راند

ژنرال اريک شو ميکر، جراح ارتش آمريکا، در باره اين گزارش که توسط موسسه «رند» منتشر شده است، به آسوشیتدپرس می گوید:« ارتش از اين تحقيقات استقبال می کند. این تحقیق به ما کمک می کند تا ديد ما نسبت به احتياجات جامعه آمريکا افزايش پيدا کند.»


وی همچنين می افزاید: «با اين تحقيق اين مسئله تبديل به يک بحث ملی شده است.»


محققين معتقدند که حدود ۱۹ درصد از افراد سابق و کنونی ارتش که مخاطب اين تحقيق بوده اند، نشانه هايی از افسردگی يا اختلال روانی پس از حادثه، را دارند.


بر اساس آمار پنتاگون بيش از یک ميليون و ۵۰۰ هزار نفر به دو جنگ در افغانستان و عراق اعزام شده اند. بنا بر اين پيش بينی می شود تعداد افرادی که از اين مشکلات روانی رنج می برند به ۳۰۰ هزار نفر برسد.


همچنين احتمالا ۱۹ درصد از اين افراد ، يعنی حدود ۳۲۰ هزار نفر از آنها ، دچار جراحات از ناحيه سر شده اند. اين جراحات از صدمات معمولی تا ضربات و جراحت های جدی بوده اند.


«بحرانی با پیامدهای جدی»


يکی از محققين اين پروژه، تری تانيليان معتقد است زنان و مردانی که برای ملت آمريکا در عراق و افغانستان در حال خدمت هستند، در معرض بحران جدی سلامت هستند.


تری تانيليان می افزاید:« آنهایی که با اختلالات روانی روبرو می شوند ، مراقبت های کافی و موثر دريافت کنند. در غير اين صورت اين بحران می تواند پيامدهايی بلند مدتی را برای خود آنها و ملت آمريکا داشته باشد.»


اين تحقيق که اولين بار با اين گستردگی انجام شده است ، با تمرکز بر بيش از ۱۹۰۰ سرباز اعزامی از سراسر آمريکا و از کليه ی بخش های ارتش انجام شده است. قابل توجه است که برخی از سربازان اعزامی به جنگ عراق ، بيش از يک بار و در مواردی بيش از يک سال در اين منطقه خدمت کرده اند.


همچنين نتايج اين تحقيق با گزارش های سلامت روانی که دولت آمريکا منتشر کرده است منطبق است اگرچه وزارت دفاع آمريکا هنوز تعداد دقيق افرادی که تحت درمان به خاطر مشکلات روانی هستند را منتشر نکرده است.


دفتر «امور سربازان آمريکا» اين ماه اعلام کرد که حدود ۱۲۰ هزار نفر که در دو سال گذشته در اين دو جنگ خدمت می کنند يا خدمتشان خاتمه يافته است ، مبتلا به اختلالات روانی تشخيص داده شده اند. از اين تعداد ۶۰ هزار نفر از اختلالات روانی پس از حادثه رنج می برند و بقيه افسردگی دارند.


سرهنگ لوری ساتون که رييس بخش جراحات مغزی در پنتاگون است، می گويد:« اين تحقيق به کاری که مسئولانِ دفاعی در حال انجام آن هستند که شاملِ تحقيقات و پيشرفت و گسترش بهترين روش ها در نيروی دفاعی است، کمک خواهد کرد.»


وی همچنين می افزايد : «مسئولان بخش سلامت روانی در تلاشند تا فرهنگ رايج ارتش را تغيير دهند و افراد نظامی را متقاعد کنند که از کمک خواستن برای درمان مشکلات روانی نترسند و خجالت نکشند.»