بر اساس گزارش خبرگزاریهای ایران، حکم ناظم مدرسه معین در تهران روز شنبه، ۲۳ تیر،صادر و وی به حبس و شلاق محکوم شده است.میزان زندان و شلاق تعیین شده برای این فرد اعلام نشده است.
غلامحسین اسماعیلی، رئیس دادگستری استان تهران، روز شنبه گفت که در صورت اعتراض دادستان و یا متهم، پرونده به دادگاه تجدید نظر ارسال خواهد شد.
آقای اسماعیلی اعلام کرد که به دلیل قطعی نبودن این حکم، اجازه ندارد جزئیات آن را بیان کند. دادگاه این پرونده روز شنبه ۱۶ تیر برگزار شده بود.
روز دوشنبه هفتم خرداد تعدادی از رسانههای ایران از جمله وبسایت خبر آنلاین خبر دادند که یکی از مسئولان دبیرستان پسرانه مقطع متوسطه اول یک مجتمع آموزشی غیرانتفاعی در منطقه ۲ تهران، در پی آزار جنسی گروهی از دانش آموزان، بازداشت شده است.
برخی از رسانهها از وجود ۴۰ شاکی دراین پرونده خبرداده بودند و برخی نیز اعلام کرده بودند که ۱۷ دانشآموز این دبیرستان روانکاوی شدهاند که به ۱۶ نفر آنها «تعرض» شده است.
دادستان و رئیس کل دادگستری استان تهران نیز از شکایت والدین ۱۵ دانشآموز به دادگستری خبر داده بودند.
با این حال در نهایت غلامرضا منصوری، سرپرست دادسرای ارشاد، اعلام کرد که این پرونده هشت شاکی خصوصی دارد و «تشویق به فساد و کودکآزاری» اتهامهای این ناظم است.
پس از این اتفاق مدرسه معین از سوی آموزش و پرورش منحل شد و ناصر کوهستانی مدیر منطقه ۲ آموزش و پرورش شهر تهران استعفا کرد.
در همین حال خبرگزاری تسنیم روز ۲۰ تیر خبرداده بود که مدیر مدرسه معین در تاریخ ۲۴ اردیبهشت ماه «فیلم ارتباط ناظم با دانش آموزان را در اختیار داشته اما به مرجع قضایی اطلاع نداده است».
با این حال مقامات وزارت آموزش و پرورش در این باره اظهار نظر نکردهاند و گزارشی نیز درباره تعقیب قضایی مدیر این مدرسه منتشر نشده است.
گزارشها درباره «آزار جنسی» تعدادی از دانشآموزان در دبیرستان معین بار دیگر موضوع آموزش کودکان با هدف پیشگیری از آزارهای جنسی را مطرح کرده است، موضوعی که برخی از گروههای تندروی مذهبی در ایران با آن مخالفند. از جمله در حالی که برخی از مقامهای دولتی و نمایندگان مجلس میگویند بخشی از آموزشهای سند ۲۰۳۰ یونسکو «با هدف جلوگیری از تجاوز و حفظ حریم شخصی افراد» است، سال گذشته اجرای این سند پس از اعتراضهای رهبر جمهوری اسلامی و نزدیکان او متوقف شد.
محمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش، روز ۲۶ خرداد خبر داده بود که آموزش «مهارتهای اجتماعی» به دانشآموزان دوره متوسطه اول، با هدف آموزش آنان برای «محافظت در برابر تهدیدهای بیرونی» آغاز میشود.
رهبر جمهوری اسلامی در دستوری به رئیس قوه قضائیه خواستار محاکمه سریع متهمان این پرونده و اجرای «حدود الهی» درباره آنان شده و برخی از تحلیلگران هدف از صدور این دستور را «به فراموشی سپرده شدن نقش دفتر آیتالله خامنهای» در صدور حکم «تبرئه» برای سعید طوسی دانستهاند.
شاکیان پرونده سعید طوسی، قاری مشهور قرآن، پیشتر از نقش علی مقدم مسئول ارتباطات دفتر رهبر جمهوری اسلامی، در صدور حکم «تبرئه» آقای طوسی سخن گفته بودند.
پیش از این نیز گزارشهایی درباره آزار جنسی دانشآموزان توسط معلمان منتشر شده است.
به جز موضوع آزار جنسی کودکان در مدارس، چند پرونده قتل و آزار جنسی در سالهای اخیر خبرساز شده است. از جمله پروندههای آزار جنسی و قتل ندا دختر شش ساله در مشهد، آتنا اصلانی در پارسآباد، اهورا کودک سه ساله در رشت و همچنین ستایش قریشی دختر شش ساله افغان در ورامین.