لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
شنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۳ تهران ۱۵:۰۵

رادیوفردا و شما

Sorry! No content for ۱ فروردین. See content from before

جمعه ۲۰ اسفند ۱۳۹۵

فهرست اولیه اسامی حائزان شرایط خبرسازترین چهره سال ۱۳۹۵، با همفکری و پرسش از اعضای تحریریه رادیوفردا تدوین شده، و شما مخاطبان رادیو فردا می‌توانید از طریق وب‌سایت رادیو فردا برای ششمین سال پیاپی در انتخاب خبرسازترین چهره سال مشارکت کنید.

اعضای تحریریه رادیو فردا، نامزدهای خود برای احراز عنوان «خبرسازترین چهره سال ۹۵ به انتخاب مخاطبان رادیو فردا» را معرفی کرده‌اند که حاصل آن نظرخواهی،‌ فهرست ۱۰ نفره‌‌ای است که می‌توانید نام و معرفی کوتاهی از افراد را به ترتیب حروف الفبا، بخوانید.

۱. آتش‌نشانان پلاسکو:

آخرین روز دی ماه سال ۹۵، ساختمان پلاسکو در تهران که از آن به عنوان نخستین ساختمان مرتفع تهران در دهه چهل خورشیدی یاد می‌شد، آتش گرفت و ساعاتی پس از ادامه یافتن آتش در طبقات فوقانی این ساختمان، پلاسکو فرو ریخت.

در همان ساعات اولیه این حادثه یکی از آتش‌نشانان حاضر در صحنه، دچار سانحه شد که به دلیل شدت جراحات جان باخت. ۱۵ آتش نشان دیگر نیز که برای اطفای حریق و خارج کردن مردم از محل آتش‌سوزی در داخل ساختمان حضور داشتند، زیر آوار ماندند.

همراه با این آتش‌نشانان پنج شهروند عادی از کسبه و کارکنان ساختمان پلاسکو نیز زیر آوار ماندند. در نهایت و پس از ۹ روز عملیات آواربرداری و جست‌وجو، هیچ کدام از زیرآوار ماندگان، زنده خارج نشدند.

در حادثه پلاسکو، در مجموع ۱۶ آتش‌نشان جان باختند، مراسم تشییع پیکر این آتش‌نشانان با حضور شمار زیادی از مردم تهران برگزارشد.

۲. خالقی، مینو:

فعال محیط زیست و حقوق زنان است که در رقابت‌های انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در اسفندماه پارسال، به عنوان منتخب اصفهان برگزیده شد اما، شورای نگهبان، صلاحیت او را پس از برگزاری انتخابات و اعلام نتایج، رد کرد تا مینو خالقی از راه یافتن به مجلس شورای اسلامی بازماند.

مینو خالقی، برادرزاده ناصر خالقی وزیر کار و امور اجتماعی دولت محمد خاتمی است. شورای نگهبان دلیل رد صلاحیت و ابطال آرای او را، انتشار تصاویری از خانم خالقی بدون حجاب در فضای عمومی اعلام کرد.

به رغم تلاش و اصرار مسئولان وزارت کشور و شماری از نمایندگان مبنی بر حضور مینو خالقی در مجلس در نهایت با نظر هیئت عالی حل اختلاف قوا و آن طور که یکی از نمایندگان گفته، تأیید رهبر جمهور اسلامی ایران، مینو خالقی نتوانست به عنوان نماینده اصفهان به مجلس راه یابد.

۳. صادقی، محمود:

حقوقدان، استاد حقوق دانشگاه تربیت مدرس و وکیل پایه یک دادگستری است که در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی با قرار گرفتن در فهرست اصلاح طلبان موسوم به لیست امید توانست به مجلس راه یابد.

او هم اکنون نماینده تهران در مجلس است، او در آبان ماه در نطقی از مسئولان دستگاه قضایی خواست تا به شایعات پیرامون حساب‌های شخصی رئیس قوه قضاییه که در برخی رسانه‌ها منتشر شده بود، واکنش نشان داده و تکلیف این حساب‌ها را روشن کنند.

این سخنان محمود صادقی با واکنش شدید مسئولان دستگاه قضایی روبه‌رو شد که در نهایت منجر به صدور حکم جلب شبانه و سیار برای او شد، و با مقاومت محمود صادقی در برابر مأموران دستگاه قضا، خبرساز شد.

توئیت‌های آقای صادقی پیرامون مسائل مختلف اجتماعی و سیاسی، از جمله بورسیه‌های دکترا در دولت قبل، و پرونده واگذاری املاک در شهرداری تهران، نیز در خبرساز بودن او در این سال، مؤثر بود.

۴. علیزاده، کیمیا:

تکواندوکای ایرانی است که در المپیک سال ۲۰۱۶ ریو، توانست در وزن ۵۷ کیلوگرم برنده مدال برنز این رقابت‌ها شود تا نام او، به عنوان نخستین و تنها زن ورزشکار ایرانی صاحب مدال در المپیک، ثبت شود.

کیمیا علیزاده همچنین با ۱۸سال سن، کم‌سن‌ترین مدال‌آور ایران در ادوار مختلف المپیک است.

۵. فرهادی، اصغر:

کارگردان، فیلمساز و فیلمنامه‌نویس ایرانی است. او در سال ۲۰۱۲ میلادی با فیلم «جدایی نادر از سیمین» توانست برنده اسکار بهترین فیلم غیر انگلیسی زبان شود، نام خود را به عنوان نخستین کارگردان ایرانی برنده این جایزه در تاریخ سینمای ایران و جهان ثبت کرد.

اصغر فرهادی در سال ۱۳۹۵ توانست رکورد دیگری برای سینمای ایران و جهان رقم بزند. در جشنواره کن این سال فیلم فروشنده، جایزه بهترین فیلم‌نامه را برای اصغر فرهادی به ارمغان آورد و شهاب حسینی، بازیگر نقش اول مرد آن، برنده جایزه بهترین بازیگر مرد شد.

اما این پایان موفقیت‌های فرونشده اصغر فرهادی نبود و این فیلم توانست دومین اسکار فیلم غیرانگلیسی زبان را برای اصغر فرهادی رقم بزند، تا نام او جاودانه شود.

اصغر فرهادی در اعتراض به سیاست دولت آمریکا مبنی بر اعمال محدودیت ورود برای اتباع هفت کشور از جمله ایران از حضور در مرام اسکار منصرف شد، و انوشه انصاری اولین ایرانی که به مدار زمین رفت، و فیروز نادری اخترشناس و دانشمند ایرانی عضو ناسا، به نمایندگی از اصغر فرهادی در مراسم اسکار حاضر شدند و پیام او را قرائت کردند.

۶. کیارستمی، عباس:

کارگردان، سینماگر، فیلمنامه نویس، عکاس سرشناس ایرانی است که از فیلم‌سازان تأثیرگذار جهان به شمار می‌رفت. آثار عباس کیارستمی و سبک خاص او در فیلم‌سازی و نوع نگاهش در سراسر جهان برای سینمادوستان شناخته شده بود.

عباس کیارستمی با ساخت بیش از ۴۰ فیلم سینمایی، کوتاه و مستند از شناخته‌شده‌ترین و نام‌آورترین فیلم‌سازان جهان است. فیلم «طعم گیلاس» ساخته او در سال ۱۹۹۷ برنده نخل طلای جشنواره کن شد، عباس کیارستمی پنج بار نامزد دریافت جایزه نخل طلای جشنواره فیلم کن شده بود.

او در سال ۱۳۹۵ پس از طی دوره نسبتاً طولانی بیماری در فرانسه در سن ۷۶ سالگی درگذشت. اهمال و اشتباه تیم درمانی و خطای پزشکی در پرونده بیماری عباس کیارستمی و اخبار و واکنش‌های پیرامون نحوه درگذشت او از خبرسازترین حوادث و وقایع امسال بود.

۷. محمدی، نرگس:

فعال حقوق بشر، فعال سیاسی و از بنیانگذاران کانون مدافعان حقوق بشر است که وظیفه سخنگویی این کانون برعهده اوست. نرگس محمدی که در حال حاضر در زندان اوین به سر می‌برد، در شعب مختلف دادگاه انقلاب اسلامی و به اتهامات گوناگونی محاکمه شد و در مجموع برای او تحمل ۱۶ سال حبس رقم خورد.

او در دوران بازجویی و تحت فشارهای روحی و جسمی ناشی از بازداشت و بازجویی به بیماری اعصاب و روان و فلج عضلانی مبتلا شد.

از مهم‌ترین اتهامات او فعالیت‌هایش در کانون مدافعان حقوق بشر و همچنین راه‌اندازی کمپینی تحت عنوان لگام یا لغو گام به گام اعدام است.

جلوگیری مسئولان زندان اوین و دستگاه قضایی از تماس تلفنی او با دو کودک خردسالش با اعتصاب غذای او همراه شد و کاربران توئیتر و دیگر شبکه‌های اجتماعی را به حمایت از او واداشت.

از زمانی که نرگس محمدی در زندان بوده، بسیاری از سازمان‌ها و نهادهای حقوق بشری بین‌المللی، آزادی او را خواستار شده‌اند.

۸. مطهری، علی:

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی است که در سه دوره اخیر مجلس شورای اسلامی این سمت را برعهده داشته است. او به صراحت لهجه در بیان نظراتش معروف است.

آقای مطهری تا کنون چندین بار به دلیل سخنان اعتراضی و انتقادی خود طی سال‌های گذشته از جمله در زمینه حصر و حبس رهبران معترضان انتخابات ۸۸ خبرساز شده و حتی بر سر این اعتراض‌ها و انتقادها با اصولگرایان تندرو، درگیر شده است.

نام علی مطهری در انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی در فهرست ائتلاف اصلاح‌طلبان قرار گرفت. صلاحیت او ابتدا در شورای مرکزی نظارت رد شد، ‌اما پس از اعتراض، شورای نگهبان صلاحیت نماینده تهران را تأیید کرد و او توانست یک‌بار دیگر به مجلس راه یابد.

علی مطهری نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی است و همچنان بیان نظراتش در موارد مختلف، اعتراض اصول‌گرایان تندرو را به دنبال دارد.

۹- منتظری، احمد:

فرزند ارشد آیت‌الله حسینعلی منتظری، مرجع تقلید شیعه است. او پس از مرگ آیت‌الله منتظری مسئولیت دفتر و بیت آیت‌الله منتظری را برعهده داشته است. انتشار فایل صوتی دیدار آیت‌الله منتظری با هیئتی که مسئولیت اعدام زندانیان سیاسی در تابستان سال ۱۳۶۷ را برعهده داشتند، باعث شد تا احمد منتظری به دادگاه ویژه روحانیت احضار شده و در آنجا با اتهام اقدام علیه امنیت ملی به دلیل انتشار اسناد سری و تبلیغ علیه نظام روبه‌رو شود.

در نهایت احمد منتظری به تحمل ۲۱ سال حبس محکوم شد که دادگاه به دلیل آنچه حرمت خون برادر شهیدش و عنایت به سن و سال و وضعیت خاص او می‌نامید، فقط شش سال از آن حبس را لازم‌الاجرا اعلام کرد.

احمد منتظری در اسفندماه امسال برای اجرای حکم بازداشت شد اما پس از یک روز آزاد شد. گفته می‌شود درخواست آیت‌الله شبیری زنجانی و موافقت رهبر جمهوری اسلامی ایران باعث آزادی او شده است.

زهرا ربانی املشی، همسر احمد منتظری در گفت‌وگویی خبر داده بود که آیت‌الله خامنه‌ای با اجرای حکم همسرش مخالف بوده اما ابراهیم رئیسی، دادستان ویژه روحانیت که از اعضای هیئت دیدارکننده با آیت‌الله منتظری در تابستان سال ۶۷ بوده، بر اجرای این حکم اصرار کرده است.

۱۰. هاشمی‌رفسنجانی، اکبر:

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس‌جمهور و رئیس مجلس اسبق ایران و نماینده تهران در مجلس خبرگان رهبری بود.

او در انتخابات مجلس خبرگان رهبری در سال ۱۳۹۴ نامزد این انتخابت شد و توانست با کسب بیش از دو میلیون و ۳۰۰ هزار رأی به عنوان نفر نخست تهران، یک‌بار دیگر به این مجلس راه یابد.

هاشمی رفسنجانی در برنامه تبلیغاتی خود که از شبکه استانی تهران پخش شد، تأکید کرد «که جمهوریت و اسلامیت نظام دچار ضعف شده است».

او که در جریان انتخابات مناقشه‌برانگیز سال ۸۸ و وقایع پس از آن، در زمره منتقدان رفتار حاکمیت با منتقدان درآمده بود، در دی ماه امسال هنگام شنا در استخر مجموعه کوشک در سعدآباد، دچار عارضه قلبی شد و در سن ۸۲ سالگی درگذشت.

مراسم اقامه نماز میت بر سر پیکر او توسط رهبر جمهوری اسلامی ایران و همچنین آیین تشییع پیکرش که با حضور پرشمار مردم تهران برگزارشد، حواشی بسیاری را رقم زد.

پیکر آقای هاشمی رفسنجانی در کنار مدفن آیت‌الله روح‌الله خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی و فرزندش احمد خمینی به خاک سپرده شد.

چهره‌های خبرساز پنج دوره گذشته

در نخستین دوره برگزاری نظرخواهی انتخاب چهره خبرساز در رادیو فردا، که در سال ۹۰ برگزار شد، شاهزاده رضا پهلوی فعال سیاسی و فرزند محمدرضا شاه پهلوی آخرین پادشاه ایران، با آرای مخاطبان رادیو فردا، خبرسازترین چهره سال ۱۳۹۰ لقب گرفت.

در دومین دوره برگزاری این رقابت در سال ۹۱، مخاطبان رادیو فردا نسرین ستوده، وکیل دادگستری و فعال حقوق بشر را که در آن سال در زندان اوین تهران زندانی بود، به عنوان خبرساز آن سال برگزیدند.

محمدجواد ظریف،‌ وزیر خارجه ایران، در سومین دوره برگزاری چهره خبرساز سال ۹۲، به انتخاب مخاطبان رادیو فردا، عنوان خبرسازترین چهره سال‌ را به خود اختصاص داد.

مخاطبان رادیو فردا، در سال ۱۳۹۳ و در چهارمین دوره برگزاری این رقابت‌ها، محمدجواد ظریف، وزیرخارجه ایران را برای دومین بار پیاپی به عنوان خبرسازترین چهره سال برگزیدند.

محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران که درگیر مذاکرات با وزاری خارجه کشورهای پنج به‌علاوه یک بر سر پرونده هسته ای ایران بود، در سال ۱۳۹۴، برای سومین سال پیاپی از سوی مخاطبان رادیو فردا، عنوان چهره خبرساز سال را به نام خود ثبت کرد.

در هفته‌ای که از تغییرات جدید در وب‌سایت رادیوفردا گذشت، نظرات متنوعی از کاربران رادیوفردا به دست ما رسید، از جمله کاربرانی که زیر پست مرتبط با این تغییرات نظرات خود را با ما در میان گذاشتند.

گرچه به طور کلی، بخشی از کاربران از تغییرات جدید ناراضی بودند و در مقابل برخی دیگر این تغییرات را به دلیل سبک‌تر شدن و سریع‌تر شدن وب‌سایت ستودند، اما برخی از نظرات شما به اشکالات ریز و درشتی اختصاص داشت که در سایت جدید دیده می‌شود.

بعضی از این ایرادها به مشکلاتی بر می‌گردد که در تغییر مدل برنامه‌نویسی سایت با آن روبه‌رو بودیم و تیم فنی با آگاهی از آن در حال چاره‌اندیشی برای رفع آنها هستند و در مقابل برخی از ایرادها از چشم تیم برنامه‌نویسی ما هم افتاده بود و همراهی شما باعث شد تا این ایرادها را برجسته و به فکر رفع آنها باشیم.

در این مطلب به برخی از پرتعدادترین سؤال‌های شما در مورد تغییرات جدید وب‌سایت می‌پردازیم و پاسخ‌هایی را با شما در میان می‌گذاریم:

مشکلات بخش شنیداری

برای ما نوشته‌اید که پخش زنده رادیوفردا را پیدا نمی‌کنید یا در اجرای آن دچار مشکل هستید.

در طراحی جدید بالای هر صفحه از وب‌سایت رادیوفردا، دو لینک رادیو و تلویزیون برای دسترسی به بخش‌های شنیداری و تصویری رادیوفردا قرار دارد.

در منوی رادیو علاوه بر دسترسی به پخش زنده و مرور برنامه‌های در آستانه پخش، لینک مجله‌های رادیویی، پادکست برنامه‌ها و نیز جدول پخش برنامه‌ها (یا همان انتخاب کنید و بشنوید) قرار دارد.

اما مهم‌ترین نکته‌ای که با آن مواجه بودید و در کامنت‌ها هم به آن اشاره شده، این است که در نسخه کنونی پخش زنده به صورت خودکار شروع به اجرا نمی‌کند و بعد از هدایت به صفحه پخش زنده، لازم است که دکمه اجرا را یک بار دیگر لمس یا کلیک کنید.

این مشکل را کاربران مختلف رادیوفردا، از جمله از طریق کامنت با ما در میان گذاشته‌اند، و تیم فنی ما قول داده در روزهای آینده این مشکل را بر طرف کند.

بعضی از کاربران هم در استفاده از امکانات شنیداری از طریق مرورگرهای مختلف دچار مشکل بودند، مثلاً یکی دو کاربر رادیوفردا برای ما نوشته‌اند که برای مراجعه به سایت از مرورگر اپرا مینی استفاده می‌کنند و از جمله در استفاده از امکانات شنیداری ما با این مرورگر دچار مشکل هستند.

یکی دو کاربر هم از مشکلات خود برای شنیدن رادیوفردا از طریق گوشی‌های ویندوزی گفته بودند.

این ایرادها را به شکل عمومی با بخش فنی مطرح کرده‌ایم و آنها دست به کار ارزیابی اجرای بخش‌های شنیداری در سیستم‌های مختلف و رفع اشکال هستند.

با این همه لطفاً اگر در شنیدن رادیوفردا دچار مشکل هستید، برای ما با جزئیات بنویسید که از چه مرورگری و از چه سیستم عاملی برای مرور رادیوفردا و دسترسی به بخش‌های شنیداری دچار مشکل هستید تا بتوانید با تمرکز بر آن مشکل، سریع‌تر آن را بر طرف کنیم.

برخی از کاربران هم با دانلود برنامه‌های رادیویی مشکلاتی دارند، و تمایل دارند که مثل گذشته امکان دانلود برنامه‌ها با کیفیت مناسب برای پهنای باند پایین در نظر گرفته شود. این موضوع هم از مواردی است که در اولویت کاری تیم فنی ما قرار دارد و امیدواریم در آینده‌ای نزدیک امکان دانلود برنامه‌ها با کیفیت‌ها مختلف را داشته باشیم.

درج و نمایش نظرات

شیوه درج و نمایش نظرات تغییراتی داشته و کاربرانی که از این طریق دیدگاه‌های خود را با دیگر مخاطبان رادیوفردا در میان می‌گذارند، از برخی از این تغییرات ناراضی بودند.

از ما خواسته بودید تعداد کامنت‌هایی که در اولین نگاه در زیر مطلب به نمایش در می‌آید، بیشتر شود. بلافاصله بعد از این درخواست ما تعداد کامنت‌ها را به پنج کامنت در نگاه اول تغییر دادیم، و با لمس یا کلیک کردن بر تعداد بیشتری از کامنت‌ها به نمایش در می‌آید.

برخی کاربران اما تمایل داشتند که همانند طراحی پیشین، هر ۱۰ کامنت در یک صفحه باشد و کاربران برای دیدن ۱۰ کامنت بعدی، صفحه بعد را انتخاب کنند. این پیشنهاد با منطق کنونی طراحی ما همخوان نیست، که قرار است هم برای تبلت‌ها و تلفن‌های هوشمند و هم برای کامپیوتر‌های خانگی یکسان باشد.

پیشنهاد دیگری که در میان نظرات شما در مورد کامنت‌ها به چشم می‌خورد، اطلاع‌رسانی در مورد ارسال، و تأیید کامنت بود. در این مورد با توجه به نظرات شما، از تیم فنی خواسته‌ایم تا دو تغییر را در دستور کار داشته باشد؛ یکی اینکه امکانی را در نظر بگیرد تا به محض ارسال موفقیت‌آمیز کامنت، شما مطلع شوید که کامنت شما در سیستم قرار گرفته است. دوم اینکه به شما امکان دهد با ثبت ایمیل مطلع شوید که کامنت شما چه زمانی در وب‌سایت تأیید شده و احیاناً چه کسانی مستقیماً به کامنت شما پاسخ داده‌اند.

امکان دیگری که از تیم فنی خواسته‌ایم برای وب‌سایت در نظر بگیرد این است که اگر به دلایلی کامنت شما قابل انتشار نبود، شما از طریق ایمیل مطلع شوید که کامنت شما به دلایلی منتشر نشده است. البته به شرطی که در طمان درج کامنت یک آدرس ایمیل معتبر ثبت کرده باشید.

در نسخه جدید سایت رادیوفردا، کاربران امکان پاسخ‌دهی مستقیم به کامنت‌های دیگر کاربران را هم دارند و می‌توانند نظر خود در مورد یک کامنت را مستقیماً زیر همان کامنت درج کنند. کاربران همچنین قرار است امکان داشته باشند که به کامنت دیگر کاربران امتیاز مثبت یا منفی دهند. کلیدهای مربوط به این کار، الان زیر کامنت‌ها دیده می‌شود اما تیم فنی برای فعال کردن این امکان به مقداری وقت نیاز دارد.

بعضی کاربران هم خواسته‌اند که مانند گذشته امکان داشته باشند، شیوه نمایش کامنت‌ها را تغییر دهند، و انتخاب کنند که آیا کامنت‌ها بر اساس ترتیب زمانی از اول تا آخر نمایش داده، شود یا مثل منطق فعلی آخرین کامنت‌ها اول نمایش داده شود. تیم فنی برای حل این موضوع هم نیاز به وقت دارد و امیدوارم در آینده‌ای نزدیک این امکان هم به وب‌سایت برگردد.

یک موضوع دیگر که در نظرات شما در مورد کامنت‌ها تکرار شده بود، امکان درج کامنت فارسی با صفحه کلید مجازی است که در طراحی قبلی وجود داشت، اما در طراحی جدید به دلیل مشکلات برنامه‌نویسی، موقتاً از آن صرف نظر شده. این موضوع هم در اولویت کاری تیم فنی قرار دارد و خیلی زود امکان استفاده از صفحه کلید مجازی به وب‌سایت برمی‌گردد.

کاربرانی هم نکاتی را در مورد طراحی بخش کامنت‌ها، از جمله در مورد کوچک و بزرگی فونت، یا اندازه کادر مربوط به درج کامنت با ما در میان گذاشته‌اند که این نکات هم برای چاره‌جویی در اختیار بخش فنی قرار گرفته است.

مسائل مرتبط با طراحی

در مورد طراحی جدید برخی از کاربران گفته‌اند که به طراحی قبلی عادت داشته‌اند و طراحی جدید برای‌شان چندان مأنوس نیست اما با این حال رفته رفته و با گذشت چندین روز از رونمایی از طراحی جدید، کاربران بیشتری از طراحی جدید اعلام رضایت کرده‌اند.

از میان نظرات بسیار متنوعی که تا اینجا دریافت کردیم، در حالی که برخی از کاربران آن را خسته‌کننده، نامأنوس و با سفیدی زیاد توصیف کرده‌اند، برخی کاربران هم آن را به دلیل سادگی و سرعت باز شدن صفحات ستوده‌اند. در این زمینه حتماً از نظرات شما استفاده می‌کنیم تا در چارچوب طراحی جدید، ارائه محتوا به گونه‌ای باشد که کاربران بیشتر از آن راضی باشد.

در عین حال به دلایلی از جمله سرعت و امنیت بیشتر، شاید مرورگرهایی مثل فایرفاکس و گوگل کروم مرورگرهای بهتری برای مرور وب‌سایت ما باشد و به این دلیل تیم فنی به میزانی که روی روانی سایت در این مرورگرها تمرکز کرده، روی مرورگرهای دیگر تمرکز نکرده باشد، و اینجاست که لازم است اگر در کاربری وب‌سایت به مشکلی برمی‌خورید به طور مشخص برای ما بنویسید که از چه مرورگری و در چه سیستم عاملی استفاده می‌کنید تا ما بتوانیم آن مشکل را دقیقاً شناسایی و بر طرف کنیم.

مثلاً کاربری برای ما نوشته که بهتر است اسکرول بار را در قسمت راست صفحه قرار دهیم تا مرور صفحات برای کاربر فارسی‌زبان که از راست به چپ می‌خواند، راحت‌تر باشد. خب اگر کاربر ویندوز هستید، چنین مشکلی در مرورگرهای کروم و فایرفاکس وجود ندارد، گرچه این مشکل در مرورگر اینترنت اسکپلورر دیده شده، و به تیم فنی گزارش شده است.

اگر با مرورگرها و سیستم‌های عامل دیگر هم چنین مشکلی دارید، لطفاً برای ما بنویسید تا برای رفع آن تلاش کنیم.

برخی کاربران نوشته‌اند که اندازه فونت‌ها به ویژه در تیتر بزرگ است و بهتر است در سایز فونت تجدید نظر شود. برخی هم از بزرگ بودن سایز عکس در متن خبرها گله کرده‌اند. برخی از کاربران طراحی صفحه اصلی را با طراحی قدیمی ما مقایسه کرده‌اند و مثلاً خواستار افزایش تیترهای اصلی هستند اما در عوض برخی از کاربران، هم از تغییرات بخش خبرهای اصلی، و هم از افزایش اندازه فونت‌ها استقبال کرده‌اند.

این موارد همه در دست بررسی هستند تا بتوانیم طراحی را در آینده نزدیک بهبود ببخشیم، و بخش بزرگتری از کاربران را راضی کنیم.

یک نکته که مورد توجه بخش قابل توجهی از کاربران بود، حذف آیکون پرینت از صفحات خبری است. گرچه هم‌اکنون نیز با استفاده همزمان از کلیدهای «کنترل و پی» امکان دسترسی به نسخه چاپی صفحات وجود دارد، اما تیم فنی ظرف یکی دو هفته آینده این مشکل را بر طرف می‌کند و یک آیکون پرینت در اختیارتان می‌گذارد تا نسخه چاپی ساده‌تری در دسترس شما باشد.

مشکل برخی از کاربران با طراحی جدید هم تأخیر یا اشکال در باز شدن عکس‌ها در زمان استفاده از فیلترشکن‌هاست که این مشکلات هم برای چاره‌جویی و رفع به تیم فنی منتقل شده است.

***

اینها بخش‌هایی از اصلی‌ترین انتقادهای و پیشنهادهایی بود که در روزهای گذشته از شما دریافت کرده‌ایم. موضوعاتی که ما به دقت آنها را مرور می‌کنیم و سعی می‌کنیم با رفع مشکلات، پیشنهادهای شما را برای افزایش کاربری سایت در نظر داشته باشیم.

بخشی از نکاتی هم در روزهای گذشته دریافت کردیم، پیشنهادهایی برای بهبود محتوایی سایت بود که آنها را با تحریریه سایت در میان می‌گذاریم، و امیدواریم که همچنان ما را با نظرات خود همراهی کنید.

بیشتر

XS
SM
MD
LG