همزمان، یک مقام دولتی عراق که نخواست نامش فاش شود، در گفتگو با خبرگزاری آسوشیتدپرس، امضای توافقنامه میان بغداد و تهران را تأیید کرد.
معاون سابق رئیسجمهور از اخراج اساتید دانشگاه و بطور خاص علی شریفی زارچی، استاد دانشگاه شریف، و همچنین طرح جذب هزاران استاد همسو با حکومت انتقاد کرد و گفت: این دیگر دانشگاه نیست.
یک استاد دانشگاه دلیل اخراجش را مواضع بهحق خود در حمایت از معترضان اعلام کرد، همزمان حسین شریعتمداری اعلام کرد اخراج اساتید «پیشپاافتادهترین مجازات» در مقابل حمایت اعتراضات است.
خبرگزاری دولتی سوریه روز دوشنبه ششم شهریور اعلام کرد که در پی «حملهٔ هوایی اسرائیل» به فرودگاه بینالمللی حلب، این فرودگاه از کار افتاده است.
با گسترش موج اخراج و تعلیق استادان دانشگاه، شماری از تشکلهای دانشجویی در بیانیههایی به آن اعتراض کردند و هشدار دادند که دانشگاه به «محاصره دستگاههای امنیتی درآمده است».
یک هیات هفت نفری از نمایندگان مجلس ایران با سفر به کابل، ضمن دیدار با وزیر خارجه طالبان، اعلام کرد که جمهوری اسلامی آمادگی دارد «تجربیات» خود را در اختیار دولت طالبان قرار دهد.
محمد اسلامی همچنین مدعی شد از چهار مکان مشکوکی که آژانس خواستار توضیح از ایران بود تنها دو مکان باقیمانده و در مورد تعاملاتی که تهران در اینباره با آژانس دارد، ابراز خوشبینی کرد.
مریم اکبری منفرد، زندانی سیاسی و از اعضای خانوادههای دادخواه، در ارتباط با پروندههایی که اخیراً برای او گشوده شده بود، به دو سال حبس و ۱۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
گزارشها حاکی است که در آستانه سالگرد اعتراضات و بازگشایی دانشگاهها در ایران در روز شنبه دستکم «۱۰ تن از استادان» دانشگاههای شریف، علامه و تهران «اخراج، تعلیق و حذف» شدند.
مدیرکل بورس و اعزام دانشجویان وزارت علوم میگوید که «پروژۀ» بازگرداندن هزاران دانشجو و نخبۀ ایرانی خارج از کشور هماکنون در معاونت علمی سازمان امور دانشجویان در حال پیگیری است.
دعوت از ایران برای عضویت در بریکس گرچه جهتگیری جمهوری اسلامی به سمت شرق و تعمیق تعارض با غرب را تحکیم میکند، در کوتاهمدت بعید است دستاورد خاصی فراتر از «آنچه هست» داشته باشد.
در پی انتشار گزارشهایی مبنی بر درخواست آمریکا از تهران برای توقف تجهیز روسیه به پهپاد، معاون وزیر خارجه روسیه گفت همکاریهای نظامی کشورش با ایران مقابل «فشارها» تاب خواهد آورد.
بیشتر