جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، با تأیید گزارشها درباره بازداشت چندصد روزه یک دیپلمات سوئدی این اتحادیه در ایران، گفت که اتحادیه اروپا در حال تلاش برای آزاد کردن اوست.
واکنشها به اخراج اساتید ادامه دارد؛ برخی مقامات حکومتی آن را نتیجهٔ نقش آنها در حمایت از اعتراضات عنوان میکنند، برخی دیگر این موضوع را از اساس «غیرصحیح و خبرسازی» میخوانند.
چند هفته پس از اعلام توافق میان تهران و واشینگتن بر سر آزادسازی مشروط داراییهای بلوکهشده ایران، وزیر خارجه کره جنوبی اعلام کرد که تلاشها برای انتقال پولهای تهران در جریان است.
دادگاهی در آلمان عامل آتشسوزی ۱۰ ماه پیش در مدرسهای در شهر بوخوم را متهم کرد که از فردی در ایران دستور گرفته و هدف اصلی او نیز کنیسهای بوده است که کنار مدرسه قرار دارد.
در نشست خبری وزیران خارجه ایران و ترکیه، به بحران سوریه، مسئله آب و همچنین اختلافات در منطقه قفقاز جنوبیشد. سه محوری که میتوان ار آنها مثلث اختلافات میان تهران و آنکارا یاد کرد.
روزنامه نیویورک تایمز خبر داده که یک شهروند سوئدی که سابقه کار برای مؤسسات دیپلماتیک اتحادیه اروپا را دارد، بیش از ۵۰۰ روز است که در ایران زندانی است.
گزارش تازه آژانس، حاکی از کاهش سطح ذخیره اورانیوم ۶۰ درصد غنیشده در ایران است، و به گفته یک منبع دیپلماتیک میزان ماهانه ذخیره اورانیوم ۶۰ درصدی به یک سوم کاهش یافته است.
همزمان با «پروندهسازی» جدید علیه جعفر ابراهیمی، معلم زندانی، گزارشها حاکی است که او و ۱۱ زندانی سیاسی دیگر در روز ۱۲ شهریور، یکباره از اوین به زندان قزلحصار کرج منتقل شدند.
رئیس دانشگاه تهران «هرگونه اخراج» اساتید از این دانشگاه را تکذیب کرد و در عین حال اذعان کرد که از ادامهٔ همکاری با برخی استادان به علت «مشکلات اخلاقی و داشتن شاکی» ممانعت شده است.
دستگاه قضائی هشت شهروند اراکی را به خاطر حضور بر آرامگاه یک معترض کشته شده در روز تاسوعا در مجموع نزدیک به ۵۴ سال زندان و تحمل ۵۹۲ ضربه شلاق محکوم کرد
شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران الناز محمدی و نگین باقری، دو خبرنگار روزنامه هممیهن را به اتهام «اجتماع و تبانی» به سه سال حبس تعلیقی محکوم کرد
بیشتر