بریتانیا، فرانسه و آلمان روز دوشنبه ۱۲ اسفند اعلام کردند که تجهیزات مبارزه با ویروس کرونا را به ارزش پنج میلیون یورو به ایران فرستادهاند. سازمان جهانی بهداشت نیز از اعزام یک تیم همراه با ۷٫۵ تن تجهیزات مبارزه با کرونا به ایران خبر داد.
سعید نمکی، وزیر بهداشت ایران، در دو نامه از وجود یک «شبکه فرصتطلب بیانصاف» خبر داده که «به راحتی اعلام میکند که دویست میلیون ماسک را میتواند ۲۴ ساعته با فلان قیمت در فلان جا عرضه کند» و «محصولات خود را احتکار و با واسطه با قیمت ۱۰ برابری به دلالان معرفی میکنند».
غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی، نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی، میگوید وضعیت استان گیلان و بهویژه رشت از نظر شیوع ویروس کرونا در استانهای مختلف ایران «بحرانیتر از سایر مناطق درگیر» است و «تمام بیمارستانهای رشت پُر از بیماران مشکوک به کرونا است.»
ایالت نیویورک نخستین مورد ابتلا به ویروس کرونای جدید را تائید کرده است. به گفته فرماندار این ایالت بیمار زنیست که به تازگی به ایران سفر کرده بود و در حال حاضر در خانه خود در قرنطینه بهسر میبرد.
بحران شیوع کرونا در ایران و برخورد حکومت جمهوری اسلامی با آن که ترکیبی از انکار، پنهانکاری و جنگ تبلیغاتی بوده، پرسشهای زیادی را درباره ابعاد همهگیری این ویروس در کشور برانگیخته است.
سعید نمکی، وزیر بهداشت ایران، گفته است ۳۰۰ هزار اکیپ بهداشتی و درمانی به «تکتک منازل» سر خواهند زد تا موارد مشکوک ابتلا به این ویروس را شناسایی کنند.
وزارت بهداشت ایران روز یکشنبه ۱۱ اسفند اعلام کرد با جان باختن ۱۱ تن دیگر از مبتلایان به ویروس کرونای جدید، شمار قربانیان به ۵۴ تن رسیده و تعداد مبتلایان به این ویروس نیز به ۹۸۷ تن افزایش یافته است.
با افزایش شیوع ویروس کرونا در ایران، معاون درمان وزیر بهداشت اعلام کرد که کلیه بیمارستانهای عمومی تحت پوشش دانشگاههای علوم پزشکی باید تا اطلاع ثانوی از پذیرش بیماران غیر اورژانسی خودداری کنند و آماده پذیرش بیماران مبتلا به کرونا ویروس باشند.
بیشتر