شمار مبتلایان به کرونا در جهان به ۲.۹ میلیون نفر نزدیک شده و تعداد جانباختگان نیز از مرز ۲۰۰هزار تن گذشت؛ با این حال برخی کشورها از کاهش بحران خبر میدهند و سازمان جهانی بهداشت هشدار داد افراد بهبودیافته لزوما در برابر ابتلای دوباره مصون نیستند.
وزیر ارشاد ایران به اعضای شورای شهر تهران هشدار داد که در سخنان خود تنها به آمار وزارت بهداشت درباره کرونا استناد کنند تا به گفته او از «سوءاستفاده رسانههای معاند» جلوگیری شود.
گزارشی که اتحادیه اروپا درباره کرونا منتشر کرده نشان از آن دارد که بخشهایی از پیشنویس اولیه این گزارش که به نقش چین در انتشار اطلاعات غلط اشاره داشت حذف یا بازنویسی شده است؛ به گفته رویترز و نیویورک تایمز، تغییر این متن در پی فشارهای چین صورت گرفته است.
مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا، جمهوری اسلامی را به «دروغگویی» درباره برنامه هوا فضای خود متهم کرد.
رئيس جمهور ایران گفته است تحرکات آمریکا در منطقه را «با دقت زیر نظر» داریم، ولی «جمهوری اسلامی ایران هرگز آغازگر هیچ درگیری و تنش در منطقه نخواهد بود».
با مرگ ۷۶ نفر در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر ابتلا به کرونا، شمار قربانیان این بیماری در ایران به ۵۶۵۰ نفر رسید. در همین مدت، ۱۱۳۴ بیمار مبتلا به این ویروس نیز در کشور شناسایی شدهاند.
ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت ایران گفته است مرگ ناشی از کرونا در ایران، نسبت به زمان اوج این بیماری در ایران، ۷۰ درصد کاهش داشته است. او همچنین از کاهش ۵۰ درصدی موارد بستری ناشی از کرونا خبر داد.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه پنجم اردیبهشت گفت که ایالات متحده برای شماری از کشورهای دنیا از جمله فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، مکزیک، هندوراس و اندونزی دستگاههای کمک تنفسی خواهد فرستاد.
سه منبع مطلع جمعه پنجم اردیبهشت به رویترز گفتهاند٬ چین یک تیم پزشکی را برای مشاوره در خصوص وضعیت کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی به این کشور فرستاده است.
خبرگزاری رویترز روز جمعه پنجم اردیبهشت گزارش داد عربستان سعودی مجازات شلاق در این کشور را لغو کرده است.
تعداد قربانیان ویروس کرونا در آمریکا روز جمعه ۵ اردیبهشت از مرز ۵۰ هزار نفر عبور کرد و شمار مبتلایان شناسایی شده در این کشور نیز به ۸۷۵ هزار نفر رسید.
محاکمه یک مرد عراقی به اتهام قتل عام و جنایت علیه بشریت روز جمعه ۵ اردیبهشت در فرانکفورت آلمان آغاز شد.
بیشتر