آمارهای رسمی ارائه شده توسط کشورها نشان میدهد که شمار مرگومیر روزانه ناشی از ویروس کرونا در جهان طی روزهای گذشته عموما کاهش یافته، اما در برخی کشورها مانند روسیه، برزیل و کشورهای آفریقایی افزایش دیده میشود.
وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد که بر اثر انفجار بمبی در شهر عفرین سوریه در روز سهشنبه ۹ اردیبهشت حداقل ۴۰ غیرنظامی از جمله ۱۱ کودک کشته شدند.
یک هواپیمای نظامی ترکیه حامل تجهیزات پزشکی و وسایل حفاظتی برای مقابله با ویروس کرونا روز سهشنبه ۹ اردیبهشت عازم ایالات متحده آمریکا شد.
منابع خبری ایران میگویند که وزیران خارجه ایران و روسیه در تماس تلفنی با یکدیگر طرح احتمالی آمریکا درباره برجام و تمدید تحریم تسلیحاتی تهران را «مردود و غیر عملی» ارزیابی کردند.
مرکز پژوهشهای مجلس ایران در گزارشی درباره پیامدهای اقتصادی بحران کرونا نوشته است که بین ۲.۸ میلیون تا ۶.۴ میلیون نفر از «شاغلان فعلی» به خاطر این بحران برای دورهای «شغل خود را از دست خواهند داد».
یاسمین پهلوی، همسر رضا پهلوی، ولیعهد سابق ایران، در صفحه اینستاگرام خود از سازمانهای بوکس بینالمللی خواست تا به بوکسور پناهجوی ایرانی در یونان کمک کنند.
شرکتهای ردیابی نفتکشها از اوجگیری حمل محمولههای نفتی ایران به سوریه خبر میدهند. شرکت تانکر ترکرز نیز خبر داده است که محمولههای نفتی راهی بندر بانیاس سوریه شدهاند.
در پی ابراز «آمادگی» آمریکا برای به رسمیت شناختن گام قریبالوقوع اسرائیل در انضمام بخشهایی از کرانه باختری، اتحادیه عرب از برگزاری یک نشست اضطراری برای بیان مخالفت با این اقدام خبر داد.
سخنگوی وزارت بهداشت از مرگ ۷۱ نفر دیگر بر اثر ابتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد. بر اساس آمار رسمی تا روز ۹ اردیبهشت، ۵۸۷۷ نفر بر اثر کرونا قربانی شدهاند. مجموع افراد مبتلا نیز ۹۲ هزار و ۵۸۴ نفر اعلام شده است.
لیلا لطیفی، حامد اسماعیلیون و جواد سلیمانی، سه عضو خانوادههای قربانیان سرنگونی هواپیمای اوکراینی سخنان محمدجواد ظریف و امیرعلی حاجیزاده درباره این ماجرا را شرمآور توصیف کردند.
سازمان دیدبان حقوق بشر روز سهشنبه، ۹ اردیبهشت، اعلام کرد زنان و دختران معلول در افغانستان برای دسترسی به کمکهای دولتی، مراقبتهای پزشکی و در مدارس، با «موانع»، «تبعیض» و «آزار و اذیت جنسی» روبهرو هستند.
برخی از اعضا مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را برای مقابله گستردهتر با سانسور در شبکههای اجتماعی در کشورهایی مثل چین، ایران و کرهشمالی ارائه کردهاند. این سه کشور جزو ده کشور جهان هستند که بدترین و بیشترین محدودیتهای رسانهای را دارند.
بیشتر