لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ تهران ۰۴:۱۸

زهرا موسوی، دختر میرحسین موسوی، از دانشگاه الزهرا «اخراج شد»


زهرا موسوی خامنه، استادیار و عضو هیئت علمی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا و دختر میرحسین موسوی و زهرا رهنورد از رهبران جنبش سبز، از اخراج قطعی خود از این دانشگاه خبر داده است.

خانم موسوی روز چهارشنبه ۲۰ تیرماه با انتشار اسنادی که نشان از اخراج او از دانشگاه دارد در حساب اینستاگرامش نوشت: «در گرماگرم التهابات انتخابات اخیر، در ۲۶ خرداد برای بار دوم، این‌بار قطعی از دانشگاه اخراج شدم. در هر دو دفعه نهادهای امنیتی نقش اصلی داشتند.»

بر اساس تصاویر حکم صادر شده و مدارکی که خانم موسوی منتشر کرده است، این تصمیم با شکایت حراست دانشگاه الزهرا از او به دلیل حمایت‌هایش از دانشجویان بر سر پوشش اختیاری صورت گرفته است.

این استادیار دانشکده هنر همچنین در متنی که منتشر کرده، تأکید می‌کند که به دلیل مخالفت «وزارت اطلاعات» با تبدیل وضعیت استخدامش، از این دانشگاه، پس از حدود ۲۰ سال تدریس، اخراج شده است.

او با بیان اینکه این «اخراج در برابر داغ‌ها و زندان‌ها و فقر و بی‌عدالتی و بلاهای دیگر ۱۵ ساله خود ما هیچ نیست»، از نقش «وتوی» وزارت اطلاعات در روند ارتقای شغلی خود در سه دولت گذشته خبر داده است.

خانم موسوی تأکید می‌کند که از ۱۳ سال پیش و در پی آغاز حصر خانگی پدر و مادرش، تعلیق و سپس حقوقش قطع شده بود.

زهرا رهنورد و میرحسین موسوی از بهمن ماه ۱۳۸۹ و به دنبال فراخوان برای راهپیمایی در حمایت از اعتراض‌های موسوم به «بهار عربی»، توسط مقام‌های امنیتی در حصر خانگی قرار گرفته‌اند.

در سند دیگری به تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ که توسط خانم موسوی در این پست اینستاگرامی منتشر شده، این استاد دانشگاه با رای قطعی هیئت بدوی تخلفات انتظامی اعضای هیئت علمی دانشگاه در پی درگیری با مأموران حراست به دلیل آنچه «توهین به کارمند دولت در حین انجام وظیفه» عنوان شده، به مجازات اخطار کتبی با درج در پرونده محکوم شده است.

حفاظت دانشگاه در گزارش خود به چندین مورد درگیری با زهرا موسوی بر سر دفاع او از نوع پوشش دختران دانشگاه اشاره کرده است.

خانم موسوی در انتهای پست اینستاگرامی خود با اشاره به مشکلات و آزارهایی که در تمام این سال‌ها بر او رفته از فرصت همنشینی با نسل جدید یاد کرده و تأکید می‌کند با این فرزندان وطن، «آینده واقعاً روشن» است.

طولانی‌ترین حبس خانگی در تاریخ ایران در گفت‌وگو با اردشیر امیرارجمند
please wait

No media source currently available

0:00 0:05:15 0:00
لینک مستقیم

XS
SM
MD
LG