میلاد پناهیپور، وکیل پرستو احمدی از آزادی موکلش و نوازندگان کنسرت کاروانسرا خبر داد.
پرستو احمدی روز ۲۱ آذر در کانال یوتیوب خود ویدئویی بدون حجاب اجباری، از «کنسرت کاروانسرا» را منتشر کرده بود. این ویدئو تنها در سه روز بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار بار دیده شد و مورد استقبال مردم و رسانهها قرار گرفت.
میلاد پناهیپور در گفتوگو با شبکه خبری «شرق» ضمن تأیید آزادی موکلش گفت که حوالی ساعت ۱۲ شب گذشته دو نوازنده مرد این کنسرت که بازداشت شده بودند آزاد شدند و خانم پرستو احمدی هم ساعت ۳ بامداد آزاد شدند.
میلاد پناهیپور روز شنبه ۲۴ آذر از بازداشت پرستو احمدی در مازندران خبر داده و دستگیری دو نوازنده «کنسرت کاروانسرا» در تهران را تأیید کرده بود.
رسانههای ایران شامگاه شنبه به نقل از رئیس مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی مازندران گزارش دادند که پرستو احمدی پس از احضار، «همراه خانواده از ساختمان پلیس خارج شد».
دقایقی بعد میلاد پناهیپور، وکیل خانم احمدی، با بازنشر این خبر در اینستاگرام خود نوشته بود: «#دروغ_ممنوع».
در آن ساعات، همچنین یک منبع نزدیک به خانواده پرستو احمدی، خواننده و آهنگسازی که پخش «کنسرت فرضی» او بدون حجاب اجباری بازتاب گستردهای داشته است نیز در گفتوگو با رادیو فردا تآیید کرده بود که بهرغم ادعای پلیس، این خواننده آزاد نشده بود.
وکیل پرستو احمدی در جریان بازداشت موکلش، به وبسایت امتداد گفته بود که اتهامات خانم احمدی، نهاد بازداشتکننده و محل نگهداری او مشخص نیست و در شرایطی این بازداشت رخ داد که با توجه به تشکیل پرونده قضایی، منتظر طی روند حقوقی و قضایی بودهاند.
او همچنین خبر داده بود که سهیل فقیهنصیری، نوازنده گیتار الکتریک، و احسان بیرقدار، پیانیست و تنظیمکننده نیز به شکل جداگانه در آموزشگاه خود بازداشت شدند.
اجرای موسیقی «کنسرت فرضی» در شبکههای اجتماعی بهطور گسترده مورد توجه قرار گرفت.
یک روز پس از انتشار ویدئوی این اجرای موسیقی در یوتیوب، قوه قضائیه جمهوری اسلامی علیه پرستو احمدی و سایر عوامل آن اعلام جرم کرد.
«کنسرت فرضی» پرستو احمدی در ادامهٔ مخالفتهای علنی شمار زیادی از زنان ایرانی با حجاب اجباری حکومتی ارزیابی شده که اگرچه سالها است فعالان حقوق زنان در ایران برای لغو این اجبار تلاش میکنند، اما بیاعتنایی به این اجبار حکومتی، پس از اعتراضات «زن زندگی آزادی» در ایران همهگیر شده است.
پرستو احمدی در اجرای کاروانسرا، نقشهٔ ایران را بهعنوان آویز گردنبند خود بر گردن داشت و در توضیح آن نوشته بود: «من، پرستو؛ دختری که میخواهم برای مردمی که دوستشان دارم بخوانم. این حقی است که نمیتوانستم از آن چشم بپوشم؛ خواندن برای خاکی که عاشقانه دوستش دارم».
او در جریان اعتراضات سراسری سال ۱۴۰۱، قطعه «از خون جوانان وطن» را اجرا کرد و به همین دلیل، یک پروندهٔ قضایی برایش تشکیل شده بود.