دادستان تهران پروندههای تخلف در پیش فروش خودرو را «دومین تجربه تلخ» پس از موضوع موسسات مالی،اعتباری خواند و خبر داد که برای این موضوع ۱۷ پرونده با ۸۵۰۰ شاکی تشکیل شده است.
به گزارش خبرگزاری ایرنا، عباس جعفری دولت آبادی، روز جمعه، ۲۷ مهر، گفت که شاکیان مدعی هستند، ۴۹۰ میلیارد تومان از این شرکتها طلب دارند.
به گفته آقای جعفری دولت آبادی، برای پرونده شرکتهای نگینخودرو با ۳ هزار و ۵۱۹ شاکی و ۴۰ میلیارد تومان بدهی، پاسارگاد خودرو با ۶۳۵ شاکی و هفت میلیارد تومان بدهی و پارس خلیج خودرو ۲۵۵ شاکی حکم صادر شده است.
دادستان تهران به جزئیات حکم این پروندهها اشاره ای نکرده است.
به گفته آقای جعفری دولت آبادی، پروندههای شرکتهای آرمان پرشین پارس، عظیمخودرو، داتیس خودرو، رامک خودرو، مفتاح رهنورد، پاکرو سبز قشم ، کیمیا خودرو، مهرخودروی گسترطوس، آرکافاتح، شمیران خودرو و سورنا خودرو از جمله دردادسرا در حال رسیدگی است.
دادستان تهران به نام مدیران این شرکتها اشاره ای نکرده است.
میثم رضایی، رییس انجمن صنفی کارفرمایی واردکنندگان خودرو، که براساس گزارشها به اتهام دست داشتن در هک سایت سازمان توسعه تجارت ایران و واردات غیرقانونی خودرو بازداشت شده، مدیر عامل شرکت مفتاح رهنورد است.
دادستان تهران پروندههای پیش فروش خودرو را «دومین تجربه تلخ کشور» بعد از موسسات مالی، اعتباری خواند.
وی اضافه کرد:«پلیس و دادستانها باید وقتی با آگهیهای پیش فروش خودرو مواجه می شوند، به سراغ آنها بروند و مجوزها را بررسی کنند چرا که شرکت های لیزینگ طبق قانون باید از بانک مرکزی مجوز بگیرند».
سخنان آقای جعفری دولت آبادی در حالی بیان شده که پیش از این نام شرکتهای نگین خودرو، رامك خودرو و عظيم خودرو از سوی وزارت صنعت ، معدن و تجارت به عنوان شرکتهای مجاز برای پیش فروش خودرو اعلام شده بود.
در ماههای گذشته تعدادی از مالباختگان شرکتهای پیش فروش خودرو در مقابل ساختمان این شرکتها تجمع کردهاند.
اعتراضات سپرده گذاران موسسات مالی، اعتباری نیز در سالیان اخبر بارها خبرساز شده و اعتراضات دی ماه سال گذشته نیز ابتدا از تجمع مالباختگان این موسسات در مشهد آغاز شد.