لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳ تهران ۱۷:۲۵

خیز مایکروسافت برای تریلیون دلاری شدن


کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند مایکروسافت با فضای ابری خود می‌تواند سومین شرکت ترلیون دلاری جهان باشد. در همین حال شرکت‌های مختلف هم از گوشی‌های جدید خود برای بازی رونمایی کرده‌اند که قوی‌ترین آن محصول جدید شرکت شیائومی است.

مایکروسافت تریلیون دلاری می‌شود؟

کسب‌وکارهای جدید در حال انتقال پردازش، محاسبات و برنامه‌های سازمانی از سرورها به خدمات ابری هستند. این عامل می‌تواند سبب افزایش شدید سود مایکروسافت شود که برنامه‌ریزی گسترده‌ای را در این زمینه انجام داده است و خدمات متعددی در حال ارائه دارد.

سود این بخش می‌تواند سب شود شرکت مایکروسافت سومین شرکت تریلیون دلاری جهان شود. این شرکت بعد از اپل و آمازون با ارزش ۸۴۶ میلیارد دلار، سومین شرکت ارزشمند جهان است.

هم اکنون حدود ۳۰ درصد از فعالیت شرکت‌ها در فضای ابری یا در سیستم‌های ترکیبی بین سرور‌های داخلی و فضای ابری انجام می‌شود، این عدد تا سال ۲۰۲۵ به حدود ۵۵ درصد خواهد رسید. این افزایش تقاضا می‌تواند گامی باشد برای جهش مایکروسافت بسوی آینده ای پر پول‌تر.

قوی‌ترین گوشی بازی جهان معرفی شد

در چند ماه اخیر تعداد زیادی گوشی در زمینه بازی معرفی شده است حتی برخی کارشناسان به شوخی می‌گویند تعداد گوشی مناسب برای بازی از تعداد بازی‌های جذاب در پلت فرم موبایل، بیشتر شده است. بیشتر این محصولات البته در شرکت‌های چینی پی‌گیری می‌شوند. بتازگی شرکت شیائومی محصولی را با نام «بلک شارک هلو» معرفی کرده است که ده گیگابایت رم دارد و از نظر سخت افزار قوی‌ترین گوشی جهان در زمینه بازی محسوب می‌شود.

این گوشی دارای صفحه نمایش شش اینچی است. پردازنده‌ اسنپدراگون ۸۴۵ در این محصول استفاده شده است، و دستگاه در سه نسخه‌ مختلف با حافظه‌های رم ۶، ۸ و ۱۰ گیگابایتی عرضه می‌شوند. حافظه ذخیره سازی این گوشی تا ۲۵۶ گیگابایت قابلیت ارتقا دارد. از همه مهمتر قیمت‌های این سه گوشی است که بترتیب با رم‌های ۶، ۸ و ۱۰ گیگابایتی ۴۶۱، ۵۰۴ و ۶۰۵ دلار قیمت دارند.

گوشی وان پلاس از اولین‌ها در فایو جی

گوشی‌های فایو جی (5G) از سال ۲۰۱۹ وارد بازار خواهند شد و هم اکنون پرسش اصلی این است که چه شرکت‌هایی در این زمینه پیشرو خواهند بود یک منبع آگاه در شرکت وان پلاس که هم اکنون سریع‌ترین گوشی‌های اندرویدی را می‌سازد به نشریات فناوری گفته است احتمالا وان پلاس ۷ از اولین گوشی‌هایی در جهان است که از تکنولوژی فایو جی در آن استفاده خواهد شد.

در همین حال شرکت لنوو ادعا کرده که به زودی اولین گوشی فایو جی جهان را که در آن از پردازنده اسنپ دراگون ۸۵۵ استفاده شده، راهی بازار خواهد کرد.

فایو جی قرار است سرعت بسیار بالایی داشته باشد. اولین مودم «فایو جی» ساخت شرکت کوالکام است و تا سرعت ۵ گیگابیت بر ثانیه را پشتیبانی می‌کند. چنین سرعتی ۲۵۷ برابر بیشتر از پرسرعت‌‌ترین شبکه ال‌تی‌ئی موجود در آمریکا است.

سامسونگ و تبلت گلکسی بوک ۲

سامسونگ تبلت هیبریدی ویندوزی گلکسی بوک ۲ را که با پردازنده‌ موبایلی اسنپدراگون ۸۴۵ کار می‌کند معرفی کرد. در این محصول، این شرکت از ویندوز ۱۰ اس استفاده کرده است که نسبت به نسخه‌ اصلی ویندوز، ضعیف‌تر است و بیشتر قابلیت‌های آموزشی دارد. این محصول ۷۹۳ گرم وزن دارد و صفحه نمایش آن ۱۲ اینچی و دارای رزولوشن ۱۴۴۰ × ۲۱۶۰ گزارش شده است. این تبلت از قلم اس پن سامسونگ پشتیبانی می‌کند.

استفاده از پردازنده اسنپدراگون ۸۴۵ که پردازنده موبایل است نشان می‌دهد این دستگاه چندان پرقدرت نیست. رم این دستگاه هم تنها چهار گیگابایت است.

این محصول از دو درگاه یو‌اس‌بی تایپ سی پشتیبانی می‌کند. سامسونگ می‌گوید این دستگاه با یک بار شارژ تا ۲۰ ساعت کار می‌کند.

وین‌امپ بازگشت

نسخه‌ بتای وین‌امپ ۵.۸ که نرم‌افزاری نوستالژیک برای کاربران ویندوز است و در زمینه پخش‌ موسیقی از اولین‌ها محسوب می‌شود، برای کاربران ویندوز ۱۰ در دسترس قرار گرفته است.

پیش از سال ۲۰۰۳ وین‌امپ یکی از پلیر‌های محبوب در جهان بود. نرم‌افزاری که البته سال‌ها به فراموشی سپرده شده بود.

پخش‌کننده‌ موسیقی وین‌امپ در سال ۱۹۹۷ میلادی در راستای اجرای فایل‌های‌ ام‌پی‌تری وارد بازارشد و با سرعتی زیاد در جهان مورد توجه قرار گرفت.

XS
SM
MD
LG