داریوش اقبالی خواننده نام آشنا و محبوب بسیاری از ایرانیهاست. او از سال ۲۰۰۰ میلادی تا امروز با پایهگذاری بنیاد غیرانتفاعی «آینه» تلاش کرده تا توانمندسازی اجتماعی را ترویج کند. حالا رادیوی بنیاد آینه مدتی است که جدیتر کار میکند...
به سنت چند دوره اخیر انتخابات ریاست جمهوری ایران، چهرههای فرهنگی و هنرمندان از جمله گروه های فعال در حمایت از نامزدهای مختلف بودند.
احمد علمالهدی، امام جمعه مشهد روز چهارشنبه در جمع دانشگاهیان شهر مشهد گفته است: با برگزاری کنسرت در سراسر کشور مخالف است، چون به گفته او «کنسرت، هنر کُش است».
در هفتههای اخیر، کتابی خواندنی و خوب از مشاهدات و خاطرات بهمن احمدی امویی، روزنامه نگاری که پنج سال -۸۸ تا ۹۲ - را در زندانهای اوین و رجایی شهر سپری کرد، ازسوی نشر باران در سوئد منتشر شده است.از بهمن احمدی امویی در تهران، دعوت کردم مهمان من در برنامه مرور کتاب این هفته باشد.
قبرستان «تک مزرعه» در نزدیکی لواسان روز پنجشنبه محل گردهمایی اعتراضآمیز دوستداران عباس کیارستمی، کارگردان فقید ایرانی، بود.
افغانستان به توافق ایران و ترکیه برای ثبت مثنوی معنوی مولانا به عنوان میراث فرهنگی مشترک بین این دو کشور در یونسکو، اعتراض کرد.
پخش تبلیغات فیلمهای ایران از شبکههای ماهوارهای فارسی زبان، پای دادستانی را به سینما باز کرده است.
در بیستمین سالمرگ سیاووش کسرایی، شاعر سرشناس ایرانی، آرامگاه او در گورستان مرکزی شهر وین، پایتخت اتریش، به تازگی در زمره آرامگاه مشاهیر و نامآوران قرار گرفته است.
گفت و گوی الهه روانشاد با علی اصغر رمضان پور، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت محمد خاتمی، در باره دفاع وزیر ارشاد از برگزاری کنسرتهای قانونمند.
آریانا برکشلی تکنواز پیش کسوت پیانو در گفت و گو با رادیو فردا درباره تازه ترین اجراهایش از قطعات امین الله حسین و علیرضا مشایخی آهنگسازان ایرانی می گوید.
رادیو فردا در آغاز گفت و گویی با جمشید اکرمی ناقد فیلم و استاد رشته فیلم و سینما در نیویورک واکنش او را به اهدای جایزه «خرس طلایی» به جعفر پناهی جویا شده است.
اعلام فیلمهای پذیرفته شده در بخش مسابقه سی و سومین جشنواره فیلم فجر، سرآغاز بحثهای تازهای در سینمای ایران شده است. خسرو معصومی، کارگردان فیلم تابو، که فیلمش از جشنواره امسال حذف شده، روایت خود در این زمینه را با رادیو فردا در میان گذاشته است.
بیشتر