عمار حکیم، رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق، روز چهارشنبه با پادشاه عربستان در ریاض دیدار کرد. ریاض در چهار روز گذشته علاوه آقای حکیم میزبان سه سیاستمدار ارشد عراقی دیگر نیز بوده است.
انفجار در دو ایستگاه مرکزی مترو مرکزی در مسکو، در زمان پرتردد، دستکم ۳۷ تن کشته و دهها زخمی برجا گذاشت. مقامهای روسیه با تروریستی خواندن این حملات، اعلام کردهاند که انفجارها توسط دو عامل انتحاری زن به وقوع پیوسته است.
انتخابات پارلمانی عراق که از بامداد روز یکشنبه و در میان تدابیر شدید امنیتی آغاز شده بود، با پشت سر گذاشتن روزی ناآرام، در ساعت پنج بعد از ظهر به وقت محلی پایان یافت.
وزارت امور خارجه قرقیزستان، روز دوشنبه، در بیانیهای رسمی اعلام کرد که اخبار رسانهها، درباره دستگیری دو نفر در پرواز دوبی به قرقیزستان، پس از فرود اجباری این هواپیما در خاک ایران، «دور از واقعیت است».
رقابت جریانهای مختلف سیاسی و قومی و مذهبی عراق برای ورود به پارلمان جدید این کشور با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات در حال تشدید شدن است. انتخابات پارلمانی عراق ۱۶ اسفندماه در سراسر این کشور برگزار میشود.
ماهان عابدین، کارشناس مسایل امنیتی، در مرکز ضد تروریسم لندن درباره احتمال همکاری دیگر سرویسهای امنیتی با وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی به پرسشهای رادیو فردا پاسخ داده است.
روز یکشنبه دوم اسفند ماه در جریان یک حمله هوائی نیروهای ائتلاف به کاروانی از خودروها که گمان میرفت شورشیان طالبان سرنشینان آن باشند، بیش از سی تن کشته شدند. در میان کشته شدگان چند زن و کودک هم دیده میشد.
باراک اوباما در تشریح استراتژی تازه آمریکا در افغانستان گفت «آمریکا تحمل نخواهد کرد که پاکستان به پناهگاه امنی برای ستیزه جویان مبدل شود » و از اسلام آباد خواست بر علیه آنچه که او «سرطان افراط گرایی» خوانده است مبارزه کند.
نیکولا سرکوزی، رئیس جمهوری فرانسه، روز سه شنبه پنجم خرداد، پایگاه نظامی فرانسه را در امارات متحده عربی افتتاح کرد. گزارش رسانههای فرانسوی حاکی از آن است که حدود ۵۰۰ نفر در این پایگاه مستقر خواهند شد.
ستیزهجویان طالبان، چهارشنبه دوم اردیبهشت، منطقه قبایلی بونیر پاکستان را که فقط ۱۰۰ کیلومتر با اسلامآباد فاصله دارد به تصرف خود در آوردند. دو روز بعد، در پی هشدار دولت پاکستان به شورشیان و تصمیم اسلامآباد به اعزام یکانهای ارتش به منطقه، نیروهای طالبان از منطقه بونیر عقبنشینی کردند. این اقدام طالبان و واکنش کند دولت و ارتش پاکستان به این رویداد، به نگرانیهای تازهای در کشورهای غربی، به ویژه در آمریکا، درباره طالبان دامن زده است.
باراک اوباما، رئيس جمهوری آمريکا، با اشاره ضمنی در مجلس ترکيه به کشتار ارامنه در سال ۱۹۱۵، با اظهار رضايت از گفتوگوی ترکيه و ارمنستان برای گشايش مرزهای دو کشور تأکيد کرد که بهترين راه برای مردم ترکيه و ارمنستان اين است که در جريان روندی، مسايل گذشته خود را صادقانه و سازنده حل کنند.