در بخش پيشين از اين برنامهها به بررسی نقش آيتالله خامنهای در برکناری ابوالحسن بنیصدر، اولين رئيس جمهوری منتخب ايران، پرداختيم. حالا به بررسی نقش و جايگاه آقای خامنهای در سال های اوليه جنگ ايران و عراق می پردازيم.
در قسمت پيشين از اين سلسله برنامه ها به تلاش حجت الاسلام خامنه ای و ساير سران حزب جمهوری اسلامی برای جلوگيری از رياست جمهوری ابوالحسن بنی صدر و نيز نحوه ورود حجت الاسلام خامنه ای به دوره اول مجلس شورای اسلامی پرداختيم.اکنون در ادامه اين سلسله برنامه ها به بررسی نقش وی در برکناری ابوالحسن بنی صدر – اولين رئيس جمهوری منتخب ايران- می پردازيم.
در بخش پيشين از اين سلسله برنامه ها به نحوه راهيابی حجت الاسلام علی خامنه ای به حلقه اطرافيان آيت الله خمينی ، پس از ترور آيت الله مرتضی مطهری، درگذشت آيت الله محمود طالقانی و نيز اعلام انصراف آيت الله منتظری از امامت جمعه تهران در سال ۱۳۵۸پرداختيم و اکنون در اين بخش به بررسی سرپرستی کوتاه مدت آيت الله خامنه ای در سپاه پاسداران در اواخر سال ۱۳۵۸ و نيز نقش وی در مناقشه حزب جمهوری اسلامی با ابوالحسن بنی صدر – نخستين رئيس جمهوری ايران- می پردازيم.
سلسله برنامههای « ۷۲ سال » که به بررسی زندگینامه آیت الله خامنهای رهبر جمهوری اسلامی ایران از سال ۱۳۱۸ تا سال ۱۳۹۱ میپردازد.
حجت الاسلام خامنه ای که تا سال ۱۳۵۸ از یاران خاص آیت الله خمینی به شمار نمی رفت ، در پی ترور مرتضی مطهری از نظریه پردازان جمهوری اسلامی ، و نیز درگذشت آیت الله محمود طالقانی امام جمعه تهران و انصراف آیت الله حسینعلی منتظری از برعهده گرفتن این سمت ، به یکباره فرصت یافت تا امام جمعه تهران شود و به حلقه اطرافیان خاص آیت الله خمینی راه یابد .
اسناد موجود از جمله مستندات موجود در سايت اينترنتی آيت الله خامنه ای نشان می دهد که او در سال ۱۳۵۷ و نيز قبل از آن ، نه در تهران و نه در قم که دو مرکز اصلی انقلاب ايران بودند از چهره های اصلی و تصميم گيرنده انقلاب نبوده است.
بیشتر