۹۲ درصد از جمعیت جهان در مکانهایی زندگی میکنند که از نظر کیفیت هوا هیچ تطبیقی با تعریف سازمان بهداشت جهانی ندارد؛ یعنی تنها هشت درصد مردم دنیا در آب و هوای پاکیزه زندگی میکنند و جانشان را هوای آلوده تهدید نمیکند. مرگومیری که بخش اعظمش در کشورهای در حال توسعه و فقیر به چشم میخورد.
قانون ممنوعیت مصرف ظرفهای پلاستیکی در فرانسه دست رستوراندارها و اغذیهفروشیها و کافهها را خواهد بست. خداحافظی با ظرفهای پلاستیکی تا چهار سال دیگر یعنی تا سال ۲۰۲۰ میلادی در فرانسه قطعی خواهد شد. از این تاریخ همه ظرفهای یکبار مصرف باید از مواد طبیعی ساخته شوند و قابلیت کودشدن را داشته باشند.
یک خانه، یک زمین ۱۱۸؛ ممنوعیت استفاده از ظرفهای پلاستیکی در فرانسه و برقگرفتگی پرندگان
ایران میگوید افغانستان در خشکشدن هامون مقصر است، اما افغانستان میگوید زیر تعهدش نزده و چیزی تغییر نکرده و ایران با حفر چاه، هامون را خشک کرده است. مقصر هر که هست، عکسهای ماهواره لندست نشان میدهد چیزی از تالاب هامون در سیستان و بلوچستان باقی نمانده است. ظاهرا هامون خشک شده است...
یک خانه، یک زمین ۱۱۷؛ برج من خاکی از آن آمد که «هامون» یافتم
وجود دو یا هشت قلاده ماده یوزپلنگ یا ۳۷ یا ۵۰ قلاده یوزآسیایی چه اهمیتی دارد؟ چرا در چند روز گذشته تعداد یوزپلنگ آسیایی محل بحث شده است؟ بود و نبود یک گونه جانوری چه اهمیتی دارد که مسئولان میگویند پروژههای حفاظتی از این گونه را سالهاست آغاز کردهاند و از سازمانهای جهانی هم یاری خواستهاند؟
یک خانه، یک زمین ۱۱۶؛ دلایل اهمیت حفظ یوزپلنگ آسیایی در ایران
بیشتر