یک روز پس از حمله روسیه به اوکراین با استفاده از یک موشک جدید، رئیس جمهور روسیه گفت باز هم از این موشک «در شرایط جنگی» استفاده خواهد شد.
آمریکا و اروپا در پی تخریب کابلهای مخابراتی زیردریایی در بالتیک انگشت اتهام را به سوی مسکو نشانه رفتهاند، گرچه مسئولین غربی تاکنون صراحتاً کرملین را به این اقدام خرابکارانه متهم نکردهاند
مسکو میگوید اوکراین در حملات خود به ناحیه بریانسک روسیه، از شش فروند موشک بالستیک هایپرسونیک امجیام- ۱۴۰ (اتکمز) که آمریکا در اختیار اوکراین قرار داده استفاده کرده است.
از دید کارشناسان نظامی، مهمترین دستاورد نیروهای اوکراینی در نبرد با روسیه ممانعت از تحقق هدف اصلی کرملین برای نابودی اوکراین به عنوان کشوری مستقل بوده است.
مقامات اوکراینی میگویند در حملات موشکی روسیه در یکشنبه شب و روز دوشنبه ۲۸ آبان به شهرهای سومی و اودسا دستکم ۲۱ نفر کشته و بیش از صد نفر مجروح شدند.
بر اساس گزارش چند رسانه آمریکایی، دولت جو بایدن محدودیت استفاده از سلاحهای دوربرد صادراتی خود به اوکراین برای هدف قرار دادن خاک روسیه را لغو کرده است.
گزارشهای محلی حاکی از حملات روسیه به اوکراین از داخل و اطراف دریای خزر است؛ حملاتی که نگرانیها در مورد اثرات آن بر محیط زیست این ناحیه را برانگیخته است.
جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، که در سفری اعلام نشده به کییف سفر کرده است، بر ادامه حمایت اروپا از اوکراین تأکید کرد.
اوکراین میگوید اجساد ۵۶۳ نظامی را که عمدتاً در نبردهای منطقه دونتسک کشته شدهاند، از روسیه تحویل گرفته است. همزمان اوکراین با پهپاد به پالایشگاهی در شهر ساراتوف روسیه حمله کرد.
رئیس جمهور کره جنوبی از احتمال ارسال مستقیم سلاح به اوکراین خبر داد و گفت که این بستگی به سطح دخالت کره جنوبی در جنگ دارد.
مقامات اوکراینی اعلام کردند که نیروهای این کشور برای نخستین بار با سربازان کرهٔ شمالی، که توسط روسیه در منطقه کورسک مستقر شدهاند، وارد درگیری نظامی شدهاند.
رادیو آزادی/رادیو اروپای آزاد به سندی دست یافته است شامل نظرات اولیهٔ مسکو برای توافقنامهای با کییف، که اندکزمانی پس از تهاجم گستردهٔ نظامی روسیه علیه اوکراین تدوین شده است.
بیشتر