«هر ورزشکاری که در بازی های آسيايی گوانگژو به مدال طلا دست پيدا کند، در صورتی که صاحب خانه نباشد، سند يک منزل مسکونی را در همان فرودگاه تحويل او خواهيم داد.»
فروردین ماه امسال فیفا با حضور دختران ایرانی با مقنعه در مسابقات جهانی مخالفت کرد و اصرار مسئولان ورزش ایران سبب شد که فیفا به طور مشروط حضور آنها را در مسابقات جهانی بی مانع بداند. با اینکه در نهایت مشکل در فیفا حل شد، اما مشکل در ایران هنوز باقی است.
حبیب روشنزاده: هلندیها هميشه فوتبال را زيبا بازی می کردند و خشونت از آنها نديده بوديم. ديشب اينها آمده بودند فقط به هر قيمت شده قهرمان شوند. همين کار دستشان داد. اسپانيايی ها فوتبالی با صبر و حوصله ارائه دادند و تيم اسپانيا يک تيم يکدست بود. حضور شش بازيکن از تيم بارسلون در اين تيم، به هماهنگ بودن اسپانيا کمک کرد.
سالهاست كه فوتبال ديگر يك سرگرمى و يا حتى يك ورزش نيست. فوتبال يك پديده چند وجهى است كه با آن مى توان عرصه اجتماع، سياست، ديپلماسى و البته اقتصاد را با تغيير و تحولاتى شگرف رو به رو كرد. صنعتى با ۲۰۰ ميليون شغل مستقيم، چند ده ميليارد دلار گردش مالى و تماشاگران و طرفدارانى ميلياردى، طبيعى است كه مى تواند شاخص هاى كلان اقتصادى را تغيير دهد. از اين رو شايد شعار «حالا وقتشه» در جام نوزدهم تنها به معناى وقت تماشاى فوتبال نباشد و براى آفريقايى ها، زمان رشد و توسعه اجتماعى و اقتصادى نيز به شمار آيد.
۲۵ فروردين برای فوتبال زنان در ايران روز سرنوشت بود؛ روزی که مسئولان ورزش ايران ثابت کردند حتی سفری يک روزه به سوييس میتواند در سرنوشت زنان فوتباليست ايرانی تأثير بگذارد.
بعد از اينکه فدراسيون جهانی فوتبال (فيفا) اعلام کرد، تيم ملی فوتبال زنان ايران به دليل داشتن حجاب نمیتواند در بازیهای المپيک نوجوانان سنگاپور شرکت کند، واکنشهای مختلفی از سوی مسولان فوتبال ايران نشان داده شد.
ناصر حجازی، دروازهبان سابق تیم ملی ایران، کسی که کنفدراسیون فوتبال آسیا وی را به عنوان دومین دروازه بان برتر قرن بیستم آسیا معرفی کرده است، سالیان سال تجربه مربیگری را هم با خود دارد، میگوید: اگر تماشاچی کمتر بيايد برای بازیهای تيم ملی بهتر است، چون استرس کمتری به بازيکنان وارد میشود.