دو روز مانده به انتخابات آمریکا، تاکنون بیش از ۳۷ میلیون نفر پیش از موعد رأی دادهاند، و شمارش آرای این افراد نشان میدهد انتخابات پیش رو تا حدودی انتخاباتی غیرقابل پیشبینی است که تنها پایان شمارش آرا نتیجه را مشخص خواهد کرد.
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای مقامهای ایرانی چه معنایی دارد و مهمترین واکنشهای آنان به این رویداد چه بوده است؟ وحید پوراستاد در این برنامه ویژه، انتخابات آمریکا را از چشم مقامهای ایرانی بررسی میکند.
دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوریخواه، در آخرین روزهای کارزار انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، شمار سفرهای ایالتی خود، برای جلب آرای شهروندان، را به طور چشمگیری افزایش دادهاست. در در جریان کارزار در ایالت نوادا، به دلایل امنیتی، ترامپ برای دقایقی از محل سخنرانی خارج شد.
یا در روابط تاریخی ایران و آمریکا بین جمهوریخواهان و دموکراتها هیچ فرقی هست؟ قدرت کدام حزب به نفع ایران و کدامشان به ضرر ایران بوده است؟ - قسمت نخست برنامه ویژه کیوان حسینی را اینجا بشنوید.
آیا در روابط تاریخی ایران و آمریکا بین جمهوریخواهان و دموکراتها هیچ فرقی هست؟ قدرت کدام حزب به نفع ایران و کدامشان به ضرر ایران بوده است؟
نوسانهای کم و بیش شدید در بازارهای گوناگون جهان، از سهام گرفته تا طلا، نگرانی و سر در گمی محافل مالی بین المللی را در برابر انتخابات ریاست جمهوری هشتم نوامبر در ایالات متحده آمریکا به نمایش میگذارد.
در آمریکا مدعیان کسب مقام ریاستجمهوری در آخرین فرصتهای پیش از روز رأیگیریها، تلاش خود را همچنان بر ایالتهای حساس و سرنوشتساز متمرکز کردهاند.
از زمانی که مردم آمریکا سینما را شناختند و مزه آن را چشیدند، سینما و بهویژه نوع هالیوودی آن چنان در تاروپود زندگی آنها تنیده شده که گاه تمیز دادن فیلم و واقعیت، این که هالیوود از زندگی واقعی مردم برداشت کرده یا مردم در زندگیشان ادای شخصیتهای سینمایی را درمیآورند بسیار مشکل میشود.
مشاوران دونالد ترامپ در امور اسرائیل در بیانیهای خطاب به یهودیان و افکار عمومی اسرائیل تأکید کردهاند که با پیروز شدن او، دولت واشینگتن همکاریهای خود را با اسرائیل بیش از پیش تحکیم کرده و تحریمها علیه ایران را تشدید خواهد کرد.
ایالت کارولینای شمالی، که از جمله ایالتهای کلیدی برای پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری ایالات متحده است، روز پنجشنبه صحنه کارزاری تقریبا همزمان از سوی دو نامزد اصلی این انتحابات، هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ بود.
مبارزات انتخاباتی برای ریاست جمهوری آمریکا،در این دوره در نظر غالب تحلیلگران و ناظران نامتعارف و غیرمعمول است و این با ظهور نامزدی آغاز شد که خود دلیل اصلی این نامتعارفی بود:
کمتر از یک هفته تا انتخابات ریاستجمهوری آمریکا ماندهاست؛ در واپسین تلاشهای دو نامزد اصلی، هیلاری کلینتون همچنان برتری نسبی خود را در کسب آرا حفظ کرده، دونالد ترامپ نیز به کارزار خود در فلوریدا ادامه دادهاست.
بیشتر