بر اساس گزارش برخی از سایتها از جمله «کلمه»، آتنا دائمی و گلرخ ایرایی، دو زندانی سیاسی، در اعتراض به «انتقال غیر قانونی» خود به زندان قرچک از روز شنبه ۱۴ بهمن دست به اعتصاب غذا زدهاند.
در همین حال این دو زندانی سیاسی با انتشار نامهای، اعلام کردند که ۱۰ روز به مسئولین قضایی فرصت داده بودند تا آنها را به زندان اوین بازگردانند.
بر اساس این گزارش، این دو نفر در اعتراض به «نقض قانون تفکیک جرائم و تبعید غیرقانونی» به زندان قرچک از روز شنبه اعتصاب غذای تر کردهاند.
این دو زندانی سیاسی در نامه خود تهدید کردهاند در صورتی که تا یک هفته دیگر به زندان اوین بازگردانده نشوند و سهیل عربی، زندانی سیاسی، به بند سابق خود بازگردانده نشود، از بیستویکم بهمن اعتصاب غذای خشک خواهند کرد.
کمپین حقوق بشر در ایران نیز روز هشتم بهمن اعلام کرده بود که آرش صادقی، زندانی سیاسی، در اعتراض به «ضرب و شتم و تبعید غیرقانونی» همسرش، گلرخ ابراهیمی ایرایی، به زندان قرچک ورامین اعتصاب غذا کرده است.
بر اساس گزارشها همچنین سهیل عربی، در اعتراض به ضرب و شتم فعالان مدنی زندانی، آتنا دائمی و گلرخ ایرایی، بار دیگر اعتصاب غذا کرده است.
تعدادی از وب سایتها در مهرماه خبر داده بودند که پس از انتشار تصاویری از آرش صادقی با سهیل عربی و اسماعیل عبدی در حیاط بند ۳۵۰ زندان اوین، این بند تعطیل و سهیل عربی به بند هشت زندان اوین منتقل شده است.
بر اساس گزارشها، گلرخ ابراهیمی ایرایی و آتنا دائمی، روز چهارم بهمن، پس از «ضرب و شتم شدید» به زندان قرچک ورامین منتقل شدند.
سایت خبری هرانا پیش از این دلیل انتقال این دو زندانی سیاسی به زندان قرچک را «خودداری از پس دادن بازجویی در رابطه با پرونده جدیدشان» ذکر کرده بود.
این وب سایت بدون اشاره به جزئیات اعلام کرده بود که اتهام جدید این دو زندانی «اخلال در نظم زندان» بوده است.
گلرخ ابراهیمی ایرایی روز ۱۵ شهریور ۹۳ همراه با همسرش، آرش صادقی، بازداشت شد. وی در اردیبهشتماه ۹۴ به اتهام «توهین به مقدسات و تبلیغ علیه نظام» در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به شش سال حبس تعزیری محکوم شد که این حکم در شعبه ۵۴ دادگاه تجدیدنظر تایید شد.
آتنا (فاطمه) دائمی ۲۹ ساله، روز ۲۹ مهر سال ۹۳ بازداشت و ۸۶ روز در سلول انفرادی بند دو الف تحت بازجویی بود. وی در ۲۸ دی همان سال، پس از پایان بازجوییها، به بند زنان زندان اوین منتقل شد.
وی به اتهام «تبلیغ علیه نظام، اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، توهین به رهبری، توهین به بنیانگذار جمهوری اسلامی و اختفای ادله جرم» به ۱۴ سال زندان محکوم شد. این حکم در دادگاه تجدیدنظر به هفت سال حبس تقلیل یافت.