لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ تهران ۲۳:۱۱

حسین زمان: در دولت روحانی هم ممنوع‌الکار هستم


حسین زمان: اینکه دولت در این مورد خاص کاری نکند برای من قابل قبول نیست.
حسین زمان: اینکه دولت در این مورد خاص کاری نکند برای من قابل قبول نیست.

حسین زمان٬ خواننده موسیقی پاپ، می‌گوید از ۱۵ سال قبل تاکنون «ممنوع‌الکار» شده و درخواستش برای فعالیت هنری در دولت حسن روحانی نیز بی‌نتیجه مانده است و دولت دوازدهم باید تکلیف وی را در این زمینه مشخص کند.

خبرگزاری ایلنا روز سه‌شنبه ۱۴ شهریور به نقل از آقای زمان نوشت که وزارت ارشاد٬ دفتر موسیقی و معاونت امور هنری این وزارتخانه نیز همان «پاسخ» دوره ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد را به وی داده‌اند.

او که به گفته خودش از دوران محمد خاتمی، رئیس جمهوری پیشین ایران، و نزدیک به ۱۵ سال پیش٬ «ممنوع‌الکار» شده است٬ افزود «در دوره هشت ساله دولت آقای احمدی‌نژاد من بارها به وزارت ارشاد رفتم؛ ولی هر بار به من گفتند ما نمی‌توانیم به شما مجوز بدهیم».

وی در اظهاراتی کنایه‌آمیز اضافه کرد که «گفته بودند در این دولت {دولت روحانی} هم تدبیر هست و هم امیدواری. از این رو چندین بار به وزارت ارشاد و دفتر موسیقی و معاونت امور هنری ارشاد مراجعه کردم که آنها همین پاسخ دوره احمدی‌نژاد را به من دادند».

آن‌طور که حسین زمان روایت کرده است٬ پیگیری‌های وی از وزارت ارشاد درباره اینکه چه «کسانی» مخالف فعالیتش هستند٬ «تا چند روز قبل از انتخابات ریاست‌ جمهوری {دوزادهم} نیز ادامه داشت... اما متاسفانه جواب روشنی به من داده نشد».

وی گفت که حراست وزارت ارشاد درباره مرجع مخالف فعالیت هنری وی اظهار بی‌اطلاعی کرده است و مسئولان وزارت ارشاد نیز گفته‌اند به وی خبر می‌دهند٬ اما تماسی با او برقرار نکرده‌اند.

حسین زمان در بخش دیگری از سخنانش گفت که «پیگیری‌هایم را انجام می‌دهم و مطالباتم از آقای روحانی و دولتش را بیان می‌کنم؛ چون برای من قابل قبول نیست دولت در این مورد خاص کاری نکند».

وی «حداقل انتظار» خود از وزارت ارشاد را این موضوع دانست که «به طور شفاف و واضح اعلام کند ما می‌خواهیم به شما مجوز بدهیم و مشکلی هم از نظر ما وجود ندارد ولی فلان نهاد یا سازمان جلوی این کار را گرفته است».

این خواننده گفت:‌ «دلیلی که باعث شد من به آقای روحانی رای بدهم این بود که ایشان حرف‌های خوب و قشنگی زده است. امیدوارم حرف‌های آقای روحانی با عمل‌شان یکی باشد».

موضوع ممنوع‌الکار شدن یا ممنوع‌التصویر شدن هنرمندان و چهره‌های سیاسی مدنی در ایران سال‌هاست که مطرح است.

علاوه بر ممنوع بودن حضور برخی شخصیت‌های سیاسی برای حضور در شماری از برنامه‌ها و ایراد سخنرانی آنها و نیز نشان دادن عکس و تصویر آنها در رسانه‌های مکتوب و تصویری از جمله محمد خاتمی٬ از پخش آثار و فعالیت هنری برخی هنرمندان منتقد نظام از جمله محمدرضا شجریان نیز جلوگیری می‌شود.

در سال‌های اخیر، شماری از بازیگران زن نیز به دلیل آنچه «حضور هنجارشکنانه» در شبکه‌های اجتماعی٬ انتشار تصاویر «نامناسبی» از خود در فضای مجازی و رعایت نکردن «شئونات اخلاقی و ضوابط سازمانی» نامیده شد٬ از بازی در فیلم‌ها و سریال‌ها حذف شده‌اند.

چندی پیش رسانه‌های اصولگرا با تمرکز بر فعالیت بازیگرانی چون نرگس محمدی، الناز حبیبی، بهاره افشاری، حدیث میرامینی، لیندا کیانی، حنانه شهشهانی، سحر قریشی، روناک یوسفی و رابعه اسکویی در شبکه اجتماعی اینستاگرام٬ خواستار ممنوع‌التصویر شدن آنها شده بودند.

XS
SM
MD
LG