صدف عسگری روز جمعه در صفحه اینستاگرام خود نوشت که پس از بازگشت از جشنواره کن امسال «وسایل شخصی» و «پاسپورت» او توسط نهادهای امنیتی ضبط شد.
درگذشت دو بازیگر زن سینما و تلویزیون ایران طی روزهای گذشته و واکنشها به آن جلوۀ دیگری از فضای تحوليافتهٔ هنرهای نمایشی ایران در ارتباط با مخاطبانش را بازتاب داد.
یک عضو شورای انقلاب فرهنگی ضمن توهین به هنرمندان حامی «زن، زندگی، آزادی» از این که حکومت نتوانسته «پنجاه نفر» از هواداران خود را به عنوان سلبریتی تربیت کند، انتقاد کرد.
«مرزهای بیپایان» درباره یک معلم تبعیدی ایرانی در دهکدهای دورافتاده در نزدیکی مرز ایران و افغانستان است که با خانوادهای پناهجو آشنا میشود که از حکومت طالبان گریختهاند.
نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی در روزهای گذشته فشار بر هنرمندانی که با اعتراضات «زن، زندگی، آزادی» همراهی داشتهاند را افزایش دادهاند.
فیلم «سرحد» پرویز صیاد برگرفته از یک رویداد واقعی است که پنج ماه پس از تسخیر سفارت آمریکا در تهران رخ داد و حالا پس از ۳۵ سال نسخهٔ زیرنویس فارسی آن فرصت دیده شدن پیدا کرده است.
حدود ۱۹ ماه پس از درگذشت محمدعلی اسلامی ندوشن در کانادا، پیکر او به میهنی که تا واپسین لحظههای زندگی آن را دوست داشت، بازگشت و روز پنجشنبه دوم آذر در نیشابور به خاک سپرده شد.
کارگردان فیلم «عزیز» میگوید قصد داشته که «با انرژی و حال خوب» همراه با خانم صمدی به جشنواره هند برود، «اما مثل همیشه این حس خوب، سریع تبدیل شد به خشم و نفرت».
نوید میهندوست در پیامی از داخل زندان به جشنوارهٔ تسالونیکی یونان از جامعهٔ هنری جهان خواست «واکنشی درخور نسبت به فشاری که توسط جمهوری اسلامی به هنرمندان وارد میشود، نشان دهد».
«همۀ آنهایی که میشناسیم» نوشتۀ روشنک مرادی که داخل کشور زندگی میکند، دومین نمایشی است که نیلوفر بیضایی پس از آغاز اعتراضات «زن زندگی آزادی» و مرتبط با این جنبش اجرا میکند.
دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی در وزارت ارشاد جمهوری اسلامی از راهاندازی سامانهای برای «نظارت مردم» بر آثار منتشرشده همچون کتاب با هدف «پالایش و سالمسازی» محتوا در کشور خبر داد.
بیشتر