فریدون خاوند--حسن روحانی امضا و اجرای برجام را بخش مهمی از دستآوردهای خود تلقی میکنند و دو رقیب اصلی او، ابراهیم رییسی و محمد باقر قالیباف، بر تنگناها و ناکامیهای آن انگشت میگذارند. حق با کیست؟
یادداشت--برنامه اقتصادی حسن روحانی، که نامزد جانشینی خویش در راس قدرت اجرایی جمهوری اسلامی است، بر آنچه در نخستین دوره زمامداری او به اجرا گذاشته شد تکیه دارد.
ابراهیم رئیسی در شرایطی از شفاف بودن دولت خود در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو سخن گفته که بیش از ۳۰ سال در نهادها و سازمانهای غیرپاسخگو٬ معاف از نظارت و ارزیابی رسانهها٬ و افکار عمومی و دیگر نهادهای ناظر، سمتهای کلیدی داشته است.
نگاه فریدون خاوند،استاد اقتصاد در پاریس، به بیانیه اقتصادی محمد باقر قالیباف در کارزار انتخابات ریاست جمهوری ایران.
انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۶، که بیست و نهم اردیبهشت ماه آینده برگزار خواهد شد، به عرصه کشمکش میان اشکال گوناگون «پوپولیسم» بدل شده و چند تن از نامزد ها، که از میان چهرههای سرشناس متعلق به هسته مرکزی نظام سیاسی ایران برخاسته اند، «برنامه» اقتصادی خود را تا سطح وعدههای عوامگرایانه، فرو کاسته اند.
حسن روحانی در نخستین روزهای تبلیغات انتخاباتی خود اظهاراتی در تضاد با واقعیتهای موجود در دانشگاهها٬ وضعیت «آزادی بیان» در ایران و تعداد روزهای آلوده در استان فارس و شهر شیراز ارائه کرد.