یک روز پس از انتشار خبر سقوط قاضی غلامرضا منصوری از طبقات بالایی هتلی در پایتخت رومانی، مقامهای جمهوری اسلامی درباره این خبر توضیحاتی مبهم یا ناسازگار با اظهارات قبلی ارائه کردهاند؛ وکیل او نیز میگوید قاضی منصوری قصد خودکشی نداشت.
اولین روزی که قاضی غلامرضا منصوری را دیدم، یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ بود. او آن زمان معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای ارشاد بود. من به خاطر اعتراض به حجاب اجباری بازداشت شده بودم و او تهدید میکرد که زندگی من را نابود میکند.
علی باقری کنی، معاون امور بینالملل قوه قضاییه ایران، میگوید که مرگ قاضی منصوری در رومانی «مبهم و مشکوک» است، ولی «نبود این فرد صدمهای به ابعاد» پرونده باند ارتشا در قوه قضاییه «وارد نمیکند».
روابط عمومی نهاد ریاست جمهوری ایران روز شنبه در اطلاعیهای گفت که اخبار مربوط به ساخت ملک شخصی برای حسن روحانی در منطقه جماران «کذب» است.
برایان هوک، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران، میگوید قطعنامه اخیر در آژانس بینالمللی انرژی اتمی علیه ایران «بسیار مهم» و اقدامات ایران «مایه نگرانی جدی» است.
وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه ۳۰ خرداد با اشاره به تصویب قطعنامه توبیخیِ پیشنهادی سه کشور اروپایی درباره فعالیتهای هستهای ایران٬ تاکید کرد در صورت عدم همکاری تهران٬ جامعه بین المللی باید آماده اقدامات بیشتر باشد.
مرگ قاضی غلامرضا منصوری در رومانی پرسشهای متعددی را درباره متهمان ردیف اول و دوم پرونده فساد قوه قضاییه، یعنی اکبر طبری و حسن نجفی، با منصوری و صادق لاریجانی، بیپاسخ میگذارد.
وزرای خارجه بریتانیا، فرانسه و آلمان، سه کشور اروپایی عضو توافق هستهای سال ۲۰۱۵ با ایران، ضمن اعلام پایبندی این کشورها به برجام یادآوری کردند که تحریم اروپایی صادرات اسلحه و تکنولوژی ساخت موشک به ایران تا سال ۲۰۲۳ ادامه دارد.
شرکت هواپیمایی ماهان در اطلاعیهای، ادعای مطرح شده توسط یکی از خلبانهای منسوب به خود در مورد حمل «۷ تن بار ممنوعه به سوریه» با همراهی قاسم سلیمانی فرمانده پیشین سپاه قدس را «جعلی و داستانپردازی» خواند و گفت از طریق مجامع قضایی این ادعا را پیگیری خواهد کرد.
جسد غلامرضا منصوری، قاضی متهم به فساد مالی که بر اساس حکم دادگاهی در رومانی بهصورت موقت و مشروط آزاد بود، روز جمعه در هتل محل اقامت وی پیدا شد.
«اقدام قیصر» یا «تحریمهای سزار» که از ۲۸ خرداد دولت آمریکا اجرای آن را علیه سوریه آغاز کرد، چیست و چه عواقبی برای سوریه و متحدانش، بهخصوص ایران و روسیه، دارد؟
شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی قطعنامه پیشنهادی سه کشور اروپایی درباره برنامه هستهای ایران را تصویب کرد. با تصویب این قطعنامه در شورای حکام، فشار بر ایران تشدید خواهد شد تا به بازرسان آژانس اجازه دهد از دو سایت مشکوک هستهای بازدید کنند.
بیشتر