فدارسیون جهانی فوتبال، فیفا از اعزام یک هیات به ایران برای بررسی موضوع ورود زنان به ورزشگاهها خبر داده است.
دو روز پس از اعلام خبر درگذشت «دختر آبی» و اوج گرفتن انتقاد در داخل و خارج به آن، چند مقام در دولت حسن روحانی به آن واکنش نشان دادند، سخنگوی دولت از موافقت با حضور زنان در استادیومها گفت، اما رئیس دفتر رئیس جمهور آن را «به مصلحت» ندانست.
سحر خدایاری که حالا دیگر به نام «دختر آبی» شناخته میشود، در اعتراض به صدور حکم حبس در ازای تلاش برای ورود به ورزشگاه آزادی و تماشای فوتبال میان تیم محبوبش، استقلال با العین امارات، خود را به آتش کشید.
بر اثر ازدحام زائران حرم امام سوم شیعیان در کربلا بیش از ۳۰ نفر کشته و بیش از ۱۰۰ نفر زخمی شدند. حال چندین نفر از مجروحان نیز وخیم گزارش شده است.
دادگاهی در بروجن، استان چهار محال و بختیاری، ۷۶ کشاورز معترض به طرح انتقال آب را هر کدام به چهار ماه زندان و ۳۰ ضربه شلاق محکوم کرد.
مرگ سحر خدایاری موسوم به «دختر آبی» که در اعتراض به حکم شش ماه زندان برای حضور در ورزشگاه آزادی خودسوزی کرده بود، روز سهشنبه، ۱۹ شهریورماه، موجی از واکنش ایرانیان در شبکههای مجازی را به دنبال داشت.
پس از بازتاب گسترده صدور حکم سنگین برای فعالان کارگری، سندیکای کارگران شرکت نیشکر هفتتپه، وکیل کارگران این شرکت و دو نماینده مجلس به این حکمها اعتراض کردند.
اکنون ۴۰ سال است که در ایران از اسلامی کردن سر تا پای جامعه، قوه قضائیه، فرهنگ و مدرسه، دانشگاه و علوم انسانی، سیاست خارجی، بانک و اقتصاد، دولت و مجلس سخن به میان میآید. ۴۰ سال برای به انجام رساندن پروژه سیاسی که در پی برپایی «امالقرای اسلامی» بود زمان کمی نیست.
بیشتر