سعید نمکی، وزیر بهداشت ایران روز چهارشنبه ۱۸ تیر ضمن انتقاد از سهل انگاری مسئولان به دلیل از بین رفتن دستاورد کنترل ویروس کرونا و نداشتن برنامه اقتصادی، گفته است، رئیس جمهور و نیروهای امنیتی می بایست «به معیشت و عدم شکلگیری طغیان فکر کنند.»
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا انتقاد گزارشگر سازمان ملل درباره قتل قاسم سلیمانی، فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران، را رد کرد و آن را «سفیدشویی گذشته مفتضح او» خواند.
وزیر خارجه آمریکا با اعلام اینکه ایالات متحده و متحدانش چند روز پیش یک کشتی حامل تسلیحات ایران به سوی حوثیهای یمن را توقیف کردند، بار دیگر تأکید کرد شورای امنیت برای جلوگیری از گسترش منازعات در منطقه باید به تمدید تحریم تسلیحاتی ایران رأی بدهد.
ژنرال کنت مکنزی، فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده موسوم به «سنتکام»، روز چهارشنبه ۱۸ تیر هنگام دیدار از بیروت بر حمایت دولت آمریکا از ثبات لبنان تاکید کرد.
طبق آمارهای پلیس تعداد قربانیان تظاهرات و خشونتهای قومی در اتیوپی که هفته گذشته در پی قتل یک خواننده پر طرفدار از اقلیت قومی اورومو آغاز شد به ۲۳۹ نفر رسیده است.
واکنش به پیشنویس «برنامه ۲۵ ساله همکاریهای جامع ایران و چین» ادامه دارد و مقامهای دولت حسن روحانی ضمن دفاع از این سند همکاری، میگویند «دشمنان» تمامی تلاش خود را برای شکست این همکاری به کار بستهاند و «خط تخریب» از رسانههای خارج آغاز شده است.
روزنامه شرق در شماره روز چهارشنبه ۱۸ تیرماه از «صید شبانه و غیرقانونی» کشتیهای چینی در خلیج فارس خبر داد و مینویسد این کشتیها «هست و نیست منابع ماهی دریا را جارو میکنند».
شورای نگهبان برای نخستین بار در طول چهار دهه اخیر به بررسی اساسنامه کمیته ملی المپیک پرداخته و بخش مربوط به «منع تبعیض» در آن را دارای ایرادهای شرعی و قانون اساسی دانست؛ همزمان مصطفی هاشمی طبا گفته است فرستادن این اساسنامه به شورای نگهبان اشتباهی بزرگ بود.
دبیرکل حزبالله لبنان به دولت لبنان پیشنهاد کرده است که احتمال خرید فرآوردههای نفتی از ایران را بررسی کند؛ ایران آماده است این معامله با لیره لبنانی انجام شود.
مدیر افبیآی، پلیس فدرال آمریکا، روز سهشنبه ۱۷ تیرماه در یک سخنرانی حکومت چین را «تهدیدی بزرگ و درازمدت» برای ایالات متحده توصیف کرد.
سخنگوی وزارت بهداشت ایران روز چهارشنبه ۱۸ تیر از مرگ ۱۵۳ نفر دیگر در کشور بر اثر کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
آلمان، فرانسه، مصر و اردن در بیانیهای مشترک نسبت به عواقب الحاق بخشهایی از کرانه باختری به خاک اسرائیل هشدار داده و اعلام کردند که این اقدام اسرائیل را در صورت عملی شدن، به رسمیت نخواهند شناخت.
بیشتر