شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم مفسدان و اخلالگران اقتصادی، پنج صراف که اتهام آنها «تصاحب ارزهای مداخلهای بازار» عنوان شده را به حبس، جریمه نقدی و شلاق محکوم کرد.
در گزارش تلویزیونی «طراحی سوخته» که شنبهشب از برنامه «بیستوسی» تلویزیون ایران پخش شد، گوینده با اشاره به موضوع شکنجه اسماعیل بخشی، فعال کارگری، میگوید این موضوع «سبب احیا شدن جریانهای خارج از کشور شد».
انتشار ویدیویی از عارف خواننده مشهور ساکن لس آنجلس در کنار مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال ایران در حاشیه جام ملت های آسیا در شبکه های اجتماعی با واکنش کاربران این شبکه ها مواجه شده است.
شماری از دانشمندان و محققان در پژوهشی که ۲۶ دی ماه در یک ژورنال معتبر پزشکی منتشر شده، خواستار تغییراتی عمده و گسترده در نحوه خورد و خوراک مردم شدهاند تا هم وضعیت سلامت بهبود پیدا کند و هم زمین «رو به نابودی نرود».
دادستان کل ایران اعلام کرد جمهوری اسلامی بدلیل جلوگیری از محکومیت حقوق بشری در مجامع بینالمللی، اجرای «برخی از حدود الهی» را متوقف کرده است.
مرکز آمار ایران براساس نتایج یک طرح آماری خود اعلام کرد که ۸۱ درصد از «جمعیت ایران» در سال گذشته به سینما و حدود ۹۵ درصد نیز به تئاتر نرفته اند.
زهرا صدراعظم نوری، عضو شورای شهر تهران میگوید منشا بوی نامطبوع این شهر، «هیچیک از احتمالات مطرحشده» نیست.
عسل محمدی، فعال دانشجویی و عضو تحریریه نشریه گام، اعلام کرد که «حاضر به شهادت» برای آنچه که در بازداشتگاه اداره اطلاعات اهواز در مورد اسماعیل بخشی و سپیده قلیان شنیده و دیده است، خواهد بود.
خبرگزاری دولتی ایرنا میگوید بهدلیل کاهش پوشش گیاهی، افزایش بیابانزایی و مسائل دیگر، در حال حاضر تمام استانهای ایران به جز مازندران، گیلان و بخشی از استان گلستان در محاصره ریزگردها قرار دارند.
اعضای خانه تئاتر با تجمع در ساختمان این نهاد و امضای بیانیهای خطاب به روسای سه قوه، به «دخالتهای غیرقانونی» قوه قضائیه و بازداشت و احضار کارگردانان اعتراض کردند.
یک نماینده مجلس از جلسات جداگانه فراکسیون امید مجلس ایران با وزیر اطلاعات و اسماعیل بخشی، نماینده کارگران نیشکر هفتتپه، خبر داد. قرار است هیئتی از این فراکسیون نیز برای بررسی موضوع «شکنجه» آقای بخشی به شوش سفر کند.
«واحد اطلاعاتی اکونومیست» گزارش تازه خود از وضعیت دموکراسی در جهان را منتشر کرد که در آن به ترتیب سه کشور نروژ، ایسلند و سوئد دارای بهترین «دموکراسیهای کامل» شناخته شده و جمهوری اسلامی ایران با رتبهٔ ۱۵۰ در پایین جدول قرار گرفته است.
بیشتر