آنچه میخوانید، گزارشی است که براساس تجربهها و روایت یک شهروند-روزنامهنگار در تهران با موضوع فشار حکومت برای حفظ حجاب اجباری در کافهها و رستورانها نوشته و تنظیم شده است.
اقدام حکومت ایران در درگیر شدن با کشوری که خود اسیر ناآرامیهای داخلی است و توانایی اتمی هم دارد، در هر محاسبهٔ راهبردی یک تصمیم خطرناک ارزیابی میشود.
پاکستان پاسخ موشکپرانی سپاه پاسداران به خاکش را با واکنش دیپلماتیک (ممانعت از دو سفیر و لغو همهٔ دیدارها)، واکنش رسانهای (اتهام قتل یک روحانی سنی) و واکنش نظامی داده است.
چرا جمهوری اسلامی، در مقطع فعلی که یک جرقهٔ کوچک میتواند انبار باروت در خاورمیانه را به هوا بفرستد، در کمتر از ۲۴ ساعت به اهدافی در خاک سوریه، عراق و پاکستان حمله کرده است؟
هنری کیسینجر از سیاستمداران پیش از خودش دو نفر را بهعنوان الگو میشناخت: مترنیخ و کاسلری. شاخصهٔ هر دو این بود: دیپلماسی را باید با دورزدن و عدم مشارکت افکار عمومی به اجرا درآورد.
پدرو سانچز برای ابقا در پست نخستوزیری اسپانیا نیازمند رأی احزاب جداییخواه کاتالونیا است که با قانون عفو عمومی به آن میرسد، اما این قانون جدلهای سنگینی را برانگیخته است.
در هفتههای اخیر حتی در ارویا نیز هزاران نفر با برگزاری راهپیمایی خواستار توقف جنگ در غزه شدهاند اما هیچ تجمع مردمی در ایران در حمایت از فلسطینیها برگزار نشده است.
در کنار بازارگشاییهای ترندیول، ایران هم تبدیل به یک بازار جذاب غیررسمی برای این شرکت شده؛ بازاری که آمارهای غیررسمی میگوید نزدیک به یک میلیارد دلار آورده برای این شرکت داشته است.
گفتوگوی رادیوفردا با راز زیمت، تحلیلگر مطالعات ایران در دانشگاه تلآویو، دربارۀ نقش احتمالی جمهوری اسلامی ایران در حملۀ حماس و اینکه قدم بعدی تهران در این بحران چه خواهد بود.
بهرغم رایزنیهای بینالمللی برای منصرف کردن اسرائیل، احتمال حمله زمینی اسرائیل به نوار غزه همچنان وجود دارد. این حمله چه دستاوردها و پیامدهایی برای این کشور خواهد داشت؟
بعد از آغاز جنگ حماس و اسرائیل، بسیاری بر سر اینکه حماس ادوات نظامی و مهماتش را از کجا به دست آورده، گمانهزنی کردند. یکی از کشورهایی که انگشت اتهام به سوی آن دراز شده ترکیه است.
۱۰ روز قبل از حملۀ حماس به اسرائیل، رئیس کمیتۀ دفاعی ناتو به نوار مرزی رفته بود تا کاربرد هوش مصنوعی و روشهای پیشرفتۀ دیجیتال ارتش اسرائیل برای کنترل این مناطق را از نزديک ببیند.
بیشتر