هاینتز فیشر، رئیسجمهور اتریش، در «نیمه دوم شهریور ماه امسال» در رأس هیئتی ۲۰۰ نفره به تهران سفر میکند. سفر آقای فیشر نخستین سفر یک مقام عالیرتبه اروپایی به تهران در بیش از یک دهه اخیر است.
علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، در دیدار با اعضای کابینه یازدهم، خواستار توجه دولت حسن روحانی به آنچه «دشمنی» آمریکا و اسرائیل خوانده است، شد و تاکید کرد که این «دشمنی» کم نشده است.
سخنگوی وزارت خارجه ایران در نشست خبری هفتگی خود اعلام کرد که تهران خواستار دسترسی کنسولی به ۱۹ شهروند ایرانی است که به اتهام نقض تحریمها آمریکا علیه ایران در ایالات متحده زندانی شدهاند.
معاون رئیس جمهور ایران در مسکو اعلام کرد که برای تهران همکاری با مسکو در اولویت است. در جریان این دیدار، ایران دربارهٔ ساخت مشترک سامانهٔ ماهوارهای با روسیه توافق کرد و نسبت به خرید هواپیماهای مسافربری روسی ابراز تمایل کرد. در عین حال هنوز مشخص نیست آیا طی این سفر قرارداد جدید اس-۳۰۰ که پیشتر از سوی دو کشور اعلام شده بود، امضا میشود یا نه.
علی اکبر صالحی، رییس سازمان انرژی اتمی ایران، روز چهارشنبه به چین رفت تا درباره بازطراحی راکتور آب سنگین اراک و خرید نیروگاههای کوچک «چند وجهی» با مقامهای این کشور مذاکره کند.
در حالی که یکی از مخالفان سرسخت توافق اتمی ایران در سنای آمریکا در مورد پیروزی بر موافقان این توافق ابراز شک و تردید میکند، روز سهشنبه یک سناتور دمکرات دیگر به جمع حامیان توافق پیوست و تعداد آنها را به ۲۹ نفر رساند.
بهروز آلخانی که از سوی ایران به اتهام ترور دادستان شهر خوی و همکاری با گروه «پژاک» به اعدام محکوم شده بود، با وجود درخواست سازمان عفو بینالملل برای توقف حکم به دلیل مشخص نبودن نتیجه تجدید نظر، به گفته خانوادهاش «اعدام شده است».
صدها خاخام آمریکایی نامهای امضا کردهاند که از اعضای کنگره آمریکا میخواهد با توافق اتمی با ایران مخالفت کنند.
صدها خاخام آمریکایی از همه جریانهای اصلی یهودیت با امضای نامهای خطاب به اعضای کنگره ایالات متحده خواستار اعلام مخالفت آنان با توافق هستهای وین شدهاند.
ترکیب هیئت نظارت بر انتخابات مجلس و خبرگان در تهران با عضویت چهار عضو شورای نگهبان و دادستان کل کشور مشخص شده و هیئتهای نظارت استانها نیز بهزودی تشکیل خواهد شد.
معاون کنسولی و پارلمانی وزارت خارجه ایران، گزارشها درباره توافق تهران و واشینگتن بر سر مبادله زندانیان ایرانی و آمریکایی را رد کرد و در عین حال گفته است که ۱۶ شهروند ایران به اتهام دور زدن تحریم در زندانهای آمریکا زندانی هستند.
تودهایها چگونه از ایران به تاجیکستان شوروی رسیدند؟ نسل بعدی آنها در چه وضعیتی قرار دارند؟ بخش تاجیکی رادیو اروپای آزاد/رادیو آزادی به دنبال پاسخ دادن به این پرسشها بوده و گزارشی در این مورد تهیه کردهاست.
بیشتر