رهبر ایران در دیدار با رییسجمهوری اتریش، آنچه که «دنبالهروی برخی کشورهای اروپایی از سیاستهای خصمانه آمریکا در قبال ایران» خواند، را «غیر منطقی» دانست و گفت که «البته اتریش جزء این کشورها نیست».
سه سناتور آمریکایی از حزب دمکرات روز سهشنبه به جمع حامیان توافق هستهای ایران با شش قدرت جهانی پیوستند و تعداد موافقان در اردوگاه دمکراتها را به ۴۱ نفر رساندند. با این تعداد سناتور، باراک اوباما احتمالا به استفاده از حق وتو در صورت رای منفی کنگره نیاز ندارد.
حسن روحانی، رئیسجمهور ایران، بحران سوریه، «مشکلات کشورهای منطقه» و «تروریسم» را از جمله محورهای مذاکرات با رئیسجمهور اتریش ذکر کرد و گفت که ایران درباره سوریه «با هرکه باید، گفتوگو خواهد کرد».
مئیر داگان، رئیس پیشین موساد، در انتقاد تند تازهای از نخستوزیر این کشور، از بنیامین نتانیاهو خواسته است از ادامه کشمکش با رئیسجمهور آمریکا دست بردارد، و به او یادآوری کرده که مشکل او ایران است نه آمریکا.
فرماندار شهرستان خوی روز سهشنبه ۱۷ شهریور از درگیری میان نیروهای گروه «پژاک» (حزب حیات آزاد کردستان) با نیروهای سپاه پاسداران در منطقه مرزی ایران و ترکیه خبر داد.
گفتههای سعید جلیلی، مذاکرهکننده پیشین اتمی ایران، در مورد «۱۰۰ حق مسلم صرفنظر شده در توافق هستهای»، واکنش علیاکبر ولایتی، حمید بعیدینژاد، عضو تیم مذاکره اتمی و تعدادی از نمایندگان مجلس را به دنبال داشت.
وزیر دادگستری ایران پس از آنکه اظهاراتش در مورد «حقوقی و قضایی نبودن» موضوع رفع حصر، واکنش علی مطهری را برانگیخت، گفت که «این بحثها حقوقی است و باید در محافل حقوقی مطرح شود و نه رسانهها».
نخستین رئیسجمهوری یک کشور اروپایی که پس از سالها به ایران سفر رفته، میگوید به دنبال ساختن پلی ارتباطی با تهران است، و همزمان طرح مسائل حقوق بشری را نیز پیگیری خواهد کرد.
نماینده ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی به گفتههای تازه مدیرکل این نهاد در مورد «ساختوساز» در تاسیسات پارچین، واکنش نشان داده و میگوید این ساختوساز «ربطی به آژانس ندارد».
کمتر از یک هفته پس از درخواست مجدد نمایندگان مجلس برای ملاقات با بابک زنجانی، دادستان کل کشور با رد این درخواست گفته که پرونده بابک زنجانی «در حال رسیدگی است» و در این شرایط «کسی نمیتواند در این زمینه ورود کند».
یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، روز دوشنبه گفت: هنوز کارهای زیادی تا پایان سال جاری میلادی باید انجام شوند تا مشخص شود ایران در گذشته به دنبال ساخت سلاحهای هستهای بوده یا نه.
وزیر امور خارجه ایران در نشست مطبوعاتی مشترک با همتای اسپانیاییاش، کسانی که به گفته او «درباره رییس جمهوری سوریه شرط و شروط قائل شدند» را «مسوول تشدید بحران» در این کشور دانست.
بیشتر