غلامحسین محسنیاژهای، معاون اول قوه قضاییه، نامه عفت مرعشی، همسر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام را به دادستان تهران ارجاع داد تا چنانچه این نامه «مشحون به توهین و افترا باشد اقدام مقتضی» به عمل آورد.
معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه ایران اتهامات تازه علیه جمهوری اسلامی در پرونده کشف سلاح و مهمات در کویت را «کاملاً بیاساس» خوانده و گفت که «مخالفان روابط حسنه دو کشور در ورای این تحرکات غیرسازنده قرار دارند».
در پی دیدار سلطان سعودی با رئیس جمهور آمریکا، عادل الجبیر، وزیر امور خارجه عربستان سعودی، با تاکید بر حمایت این پادشاهی از توافق اتمی با ایران گفت: «ما اکنون یک مشکل کمتر در مقابله با این کشور داریم.»
فرمانده نیروی زمینی ارتش ایران با اشاره به «جنگهای نیابتی در منطقه» خاورمیانه خبر داد که این نهاد «در نخستین واکنش» به حضور گروه حکومت اسلامی در کشورهای همسایه، دو رزمایش در غرب و شرق کشور برگزار میکند.
مایکل بنت، سناتور دمکرات از ایالت کلرادو، حمایت خود را از توافق هستهای با ایران اعلام کرد و به این ترتیب شمار حامیان این توافق در سنای آمریکا به ۳۸ نفر رسید. با این حال، بن کاردن، دیگر سناتور دمکرات از ایالت مریلند، با این توافق مخالفت کرد.
اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا، با دفاع از توافق هستهای شش قدرت جهانی با ایران تاکید کرد این توافق باعث میشود که هر گونه گزینه نظامی احتمالی علیه تهران در آینده موثرتر باشد.
با رسیدن تعداد نمایندگان موافق توافق هستهای با ایران در سنای آمریکا به حد نصاب مطلوب، اکنون مخالفان این توافق بیم دارند که با ترفندهای سیاسی امکان رایگیری نیز از آنان سلب شود. جو لیبرمن ، عضو سابق مجلس سنای آمریکا گفته است:«فقط برای رعایت انصاف باید بگذارند این موضوع دستکم به رای گذاشته شود».
ملک سلمان، پادشاه عربستان سعودی، روز جمعه، ۱۳ شهریور، در واشینگتن با باراک اوباما، رئیس جمهور ایالات متحده، دیدار میکند. هدف اصلی این سفر «جلب حمایت بیشتر آمریکا برای مقابله با ایران» عنوان شده است.
در پی موضعگیری خامنهای مبنی بر این که مجلس نباید از بررسی توافق اتمی کنار گذاشته شود، رئیس مجلس بر بررسی این توافق در قوه مقننه تاکید کرد و رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس نیز ارائه لایحه از سوی دولت را «ضروری» دانست.
با نزدیک شدن به انتخابات مجلس دهم در اسفند ۱۳۹۴ اصلاح طلبان خود را برای این رخداد آماده میکنند.
متن نامه ۴۴ روشنفکر جهان در حمایت از توافق اتمی و نیز درخواست برای آزادی زندانیان سیاسی و عقیدتی در ایران.
رئیس مجلس ایران که در آمریکا به سر میبرد، در گفتوگویی رادیویی به امکان تبادل زندانی میان دو کشور اشاراتی کرده است؛ چند روز پس از آنکه برخی دیگر مقامهای ایرانی چنین احتمالی را رد کردند.
بیشتر