پیامدهای حملهٔ احتمالی اسرائیل به ایران گروههای سیاسی و جامعهٔ مدنی ایران را به صفبندیهای متفاوتی واداشته، بهطوری که آن را با سه انگارۀ «برکت»، «فلاکت» یا «فرصت» تحلیل میکنند.
گزارشهای گمرک جمهوری اسلامی نشان میدهد ایران در سال ۱۴۰۲ طیف وسیعی از کالاها به ارزش بیش از ۱۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار را از چین وارد کرده است.
تصاویر آرشیوی که تقریباً همه لحظات تاریخی مجارستان ۳۵ سال پیش در مسیر رهایی از یوغ شوروی را ترسیم میکند.
در سال جدید تحصیلی، درسهای «مبانی امنیت و دفاع روسیه»، «مبانی فرهنگ و اصول اخلاقی روسیه»، «اصول خانواده» و «تمرینات نظامی» به برنامهٔ تحصیلی مدارس افزوده شده است.
جنگهای اسرائیل در یک سال اخیر، علاوه بر هزینههای دردناک انسانی و ویرانی گسترده، از نظر مالی نیز بسیار پرهزینه بوده و نگرانیها از پیامد آن بر اقتصاد اسرائیل را افزایش داده است.
بیش از ۸۰ سال پس از اقامت رضا شاه در کاخ والاوری در جزیرۀ موریس، اکنون به نظر میرسد این عمارت و این جزیره برای جمهوری اسلامی اهمیت تازهای پیدا کرده باشد.
گزارش «مرکز پریماکوف» میگوید که «روابط با روسیه از اولویتهای جمهوری اسلامی است و مورد حمایت کامل آیتالله علی خامنهای قرار دارد».
کامالا هریس، نه چین که ایران را به عنوان دشمن اصلی ایالات متحده معرفی کرده است. او در صورت شکست ترامپ چه راهبردی را در قبال تهران در پیش خواهد گرفت؟
ایران و اسرائیل دورهٔ بیسابقهای از تنش را میگذرانند. رادیوفردا براساس ۱۰ شاخص مهم تفاوتهای اقتصادی و اجتماعی آنها را بررسی کرده تا تصویر روشنتری از شرایط دو کشور ارائه دهد.
اردوغان تلاش داشت الگوی جدیدی از اسلامگرایی حکومتی ارائه دهد، اما گولن از ورود مستقیم به سیاست اجتناب داشت و میگفت دین باید در زندگی فرهنگی و اجتماعی افراد حضور داشته باشد.
احضار نیلوفر حامدی و الهه محمدی که از آنها به عنوان راویان سرنوشت مهسا امینی و رنج خانوادهٔ او یاد میشود، برای گذراندن دورهٔ حبس در زندان اوین، موجی از واکنشها را برانگیخته است.
بیشتر