وزارت بهداشت در ایران میگوید که از ابتدای امسال یعنی ۱۴۰۳ تا چهارشنبه ۱۷ مرداد، دست کم ۱۵۵ مورد مثبت تب دنگی در کشور تشخیص داده شده است.
آمارهای بهداشتی برزیل نشان میدهد که تا پایان ماه ژوئیه هفت هزار و ۲۸۴ مورد از ابتلا به «تب اوروپوچه» شناسایی شده، در حالی که تعداد مبتلایان در سال گذشته میلادی حدود ۸۳۰ نفر بود.
یک مطالعه جدید از دانشگاه استنفورد نشان میدهد که رژیم گیاهخواری مطلق میتواند فرآیند پیری را در سطح مولکولی در مدت کوتاهی مانند هشت هفته، کندتر کند.
آمارهای ثبت شده در ایران از افزایش موارد ابتلا به تب دنگی حکایت دارد. همزمان سخنگوی کمسیون بهداشت مجلس وضعیت را «نگران کننده» خوانده و گفته با «اپیدی رو به گسترش» روبرو هستیم.
شیوع تب دِنگی در ایران رو به گسترش است و نگرانیها از فراگیر شدن این بیماری با نزدیک شدن به مراسم اربعین و بازگشت زائران از عراق افزایش یافته است.
پژوهشی تازه که در دانشگاه آریزونا انجام شده نشان میدهد فیبر خاصی به نام بتا-گلوکان که به وفور در جو یافت میشود، میتواند اثر کاهش وزنی مشابه با داروهایی مانند اوزمپیک را بروز دهد
نهادهای سازمان ملل اعلام کردند که درگیریهای نظامی، تلاطم اقتصادی و شرایط حاد اقلیمی اقدامات برای کاهش گرسنگی را ناکام گذاشته و حدود ۹ درصد از جمعیت جهان در گرسنگی زندگی کردهاند.
در حال حاضر هزینه درمان روزانه با قرص برای هر نفر در سال حدود ۷۵ دلار است. این به بسیاری کشورها اجازه میدهد تا تعداد بیشتری از افراد مبتلا به ایدز را تحت پوشش درمانی قرار دهند.
با وجود اعلام خبر شناسایی نخستین مورد ابتلا به تب دنگی در تهران معاون وزارت بهداشت میگوید او در امارات مبتلا و در تهران شناسایی شده است؛ «اخبار وارونه منعکس شدهاند».
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت میگوید هماکنون «۴۰ شهر» ایران درگیر پشه آئدس، ناقل تب دنگی، هستند
بیشتر