سخنان رئیس «جامعه مدرسین حوزه علمیه قم»، اظهاراتی گمراهکننده درباره مطالبات و انتظارهای مردم و همچنین تلاشی برای «پرتوقع» نشان دادن مردم ایران به شمار میرود.
شواهد مختلف و حتی اظهارات اعضای کابینه حسن روحانی، حاکی از کاهش چشمگیر امید مردم به آینده و بهبود شرایط زندگی و معیشتی آنها در دوران ریاست جمهوری اوست.
گزارشها درباره اوضاع بیمارستانها و میزان رسیدگی به مبتلایان، نشان میدهند که این استان به شدت با مشکل کمبود تخت بیمارستانی مواجه است و شماری از شهرها اساساً بیمارستان هم ندارند.
روند کند واکسیناسیون، نه تنها باعث شده تا ایرانیان ناچار به کشورهای همسایه مراجعه کنند، بلکه این موضوع حتی با انتقاد مقامهای مسئول و رسانههای جمهوری اسلامی نیز همراه شده است.
در کشورهایی که بیشتر جمعیت آنها واکسینه شدهاند، زندگی تا حدودی به حالت عادی خود بازگشته و آمار تلفات و ابتلا به ویروس کرونا نیز به طرز محسوسی نسبت به ماههای قبل کاهش یافته است.
اعدام کودک-مجرمان با کنوانسیون جهانی حقوق کودک که حتی به امضای جمهوری اسلامی نیز رسیده، مغایرت دارد و سمبلی از نقض حقوق بشر توسط جمهوری اسلامی است.
مقایسهای ساده میان آمار واکسیناسیون در ایران و آمریکا و همچنین نوع مدیریت این بحران نشان میدهد که سخنان فرمانده سپاه ادعایی گمراهکننده است.
با توجه به میزان پایین مشارکت در انتخابات، این ادعا با سخنان خود احمد خاتمی هم در تضاد است که پیش از انتخابات اخیر گفته بود که «هر رأی در انتخابات» به مثابه «آری مجدد به نظام» است.
ادعای ابراهیم رئیسی با هیچ کدام از واقعیتهای اقتصاد ایران بویژه آمارهای مربوط به جذب سرمایهگذاری خارجی، همخوان نیست.
حجاب و آزادی نیز در کنار مشکلات اقتصادی و معیشتی جزو مهمترین دغدغههای مردم به شمار میروند و از اینرو، سخنان محمود نبویان ادعایی نادرست است.
مقایسهای ساده بین قیمتها در بهار ۱۳۹۶، همزمان با انتخابات پیشین ریاست جمهوری با امروز، نشان میدهد که قیمت مرغ بیش از ۲۵۰ درصد و بهای تخممرغ نیز حدود ۳۰۰ درصد افزایش یافته است.
جمهوری اسلامی با راهاندازی نهادهای مختلف با هدف سرکوب فعالان سیاسی و غیرسیاسی در شبکههای اجتماعی، یکی از بستهترین کشورها از لحاظ آزادی اینترنت و فضای مجازی به شمار میرود.
بیشتر