با توجه به میزان پایین مشارکت در انتخابات، این ادعا با سخنان خود احمد خاتمی هم در تضاد است که پیش از انتخابات اخیر گفته بود که «هر رأی در انتخابات» به مثابه «آری مجدد به نظام» است.
ادعای ابراهیم رئیسی با هیچ کدام از واقعیتهای اقتصاد ایران بویژه آمارهای مربوط به جذب سرمایهگذاری خارجی، همخوان نیست.
حجاب و آزادی نیز در کنار مشکلات اقتصادی و معیشتی جزو مهمترین دغدغههای مردم به شمار میروند و از اینرو، سخنان محمود نبویان ادعایی نادرست است.
مقایسهای ساده بین قیمتها در بهار ۱۳۹۶، همزمان با انتخابات پیشین ریاست جمهوری با امروز، نشان میدهد که قیمت مرغ بیش از ۲۵۰ درصد و بهای تخممرغ نیز حدود ۳۰۰ درصد افزایش یافته است.
جمهوری اسلامی با راهاندازی نهادهای مختلف با هدف سرکوب فعالان سیاسی و غیرسیاسی در شبکههای اجتماعی، یکی از بستهترین کشورها از لحاظ آزادی اینترنت و فضای مجازی به شمار میرود.
متن صریح قانون اساسی و سخنان مقامهای رسمی کنونی و پیشین نشان میدهد که زنان حداکثر میتوانند نامزد انتخابات ریاست جمهوری شوند اما از فرصت انتخاب شدن توسط مردم محروم هستند.
شواهد مختلفی نشان میدهند در جمهوری اسلامی، مردم هم به صورت سیستماتیک و قانونی و هم در قالب فعالیتهای مدنی و اعتراضی، از امکان انتخاب و تصمیمگیری آزادانه محروم هستند.
«ما در عراق هزینهای نکردهایم چون عراق کشور پولداری است و نیازی به هزینه ما نداشته است.»
سخنان اخیر علیرضا پناهیان ادعایی گمراهکننده است که با سوءاستفاده از اعتقادات و باورهای دینی مردم، سعی میکند تا مشارکت در انتخابات را به عنوان تکلیفی دینی تعریف کند.
آمارهای اقتصادی منتشر شده از سوی جمهوری اسلامی در ماههای پیش و پس از ورود کرونا بویژه شاخصهایی همچون نرخ تورم، بیکاری و بهای ارز و سکه خلاف این ادعا را به اثبات میرسانند.
اظهارات زندانیان خارجی و دوتابیعتی آزاد شده، به روشنی نشان میدهد که این افراد در دوران حبس در زندانهای جمهوری اسلامی هر لحظه در آرزوی رهایی و بازگشت به کشورشان بودهاند.
سخنان ابراهیم گلفام ادعایی گمراهکننده است که سعی میکند اذهان عمومی را درباره کارنامه نیروهای نظامی این حکومت در سرکوب، تهدید و پروندههای مختلف نقض حقوق بشر گمراه کند.
بیشتر